Zilveren sieraden

Modieus en mooi!

Huiscollectie zilver

Prachtige zilveren sieraden waar geen merknaam aan vast hangt. We kopen deze collectie zelf in. Van een klein bedeltje tot aan prachtige zilveren oorbellen, colliers, armbanden en ringen. Sieraden die u niet overal aantreft. Eén ding is zeker: de gehele collectie is gunstig geprijsd!

Zinzi sieraden

Zinzi sieraden zijn hip, trendy én van hoge kwaliteit. Sieraden van betaalbare luxe. Elk voorjaar en najaar komt Zinzi weer met een prachtige nieuwe collectie. De nieuwste collectie Zinzi sieraden vind je bij ons in Heusden. We hebben veel sieraden van Zinzi op voorraad.

 

Kom Zinzi sieraden passen of klik op deze link en bekijk de sieraden van Zinzi! 

Zinzi sieraden 2019

Handgemaakte sieraden van sterling zilver voor mannen en vrouwen. De unieke ontwerpen kun je herkennen aan de robuuste en stoere stijl.

 

Bekijk een klein gedeelte van de collectie op deze website of kom ze passen in onze winkel!

Silk

De mooiste sieraden met een eigen karakter van Nederlandse bodem. Sieraden van Jéh worden gemaakt van het 1e gehalte zilver. Zij werken met pure materialen, zoals de halfedelstenen onyx en kwarts in verschillende kleuren. De serie Touch of Gold wordt gecombineerd met gold filled of met een gouden vergulding.

 

Bekijk een gedeelte van de collectie op deze site of kom passen in onze winkel!

Jéh Jewels

Pure klasse! De strakke sieraden van Nol worden voor u op maat gesmeed. Prachtige zilveren spangen, armbanden, ringen en oorbellen. De uitgesproken stijl en mooie pasvorm zijn oogverblindend. We hebben voor u een uitgebreide collectie in onze winkel.

 

Kom de sieraden passen in onze winkel of bekijk een klein gedeelte van de collectie op deze website. 

Zilveren-spang-Nol-sieraden

Kindersieraden

Ook voor kinderen hebben we de allermooiste zilveren sieraden. Schattige armbandjes, stoere ringetjes en de allerliefste oorbelletjes en kettinkjes. Kom ze bekijken in onze winkel!

 

Heeft uw kind nog geen gaatjes in de oorlellen? Daarvoor kunt u ook bij ons terecht. We prikken gaatjes met het nieuwste systeem van Studex. Prijzen vanaf € 15,- incl. oorbellen en ontsmettingsmiddel.

See You sieraden

See You sieraden zijn sieraden waarin u een speciale herinnering aan iemand of iets kunt bewaren. De lijn is ontstaan uit de gedachte van een gedenksieraad. Maar u kunt er bijna iedere tastbare herinnering in verwerken. Dit kunnen bijvoorbeeld tandjes, schelpjes, een haarlok of as zijn. Bijna alles is te verwerken in deze sieraden. Uw herinnering wordt gemengd met (gekleurde) hars. Via een speciaal proces wordt deze aangebracht in uw sieraad.

 

Bekijk de speciale pagina van See You sieraden of laat u informeren naar de mogelijkheden in onze winkel!

See You zilveren sieraden

In onze winkel hebben we nog veel meer zilveren sieraden

Kom ze passen en kies voor advies en service van de vakman!