Benieuwd naar de ervaringen van andere bruidsparen? Lees de verhalen van bruidsparen die bij ons trouwringen hebben gekocht.

Jasper en Vera kochten trouwringen bij juwelier Sylvester Andriessen

Jasper & Vera

We hebben een prachtige trouwdag gehad waar we volop van hebben genoten samen! Nogmaals dank voor je advies bij het uitzoeken van onze ringen.

Sjoerd en Angela kochten trouwringen bij juwelier Sylvester Andriessen

Sjoerd & Angela

Op 18 mei 2018 zijn wij getrouwd. Het was een prachtige dag! We hebben volop van ieder moment genoten. Iedere dag herinneren de mooie trouwringen ons aan dat moment. Bedankt voor de goede service!

Op zoek naar trouwringen?
Erik en Marlein kochten trouwringen bij juwelier en goudsmid Sylvester Andriessen in Heusden en vertellen over hun ervaring

Erik & Marlein

Vrijdag 13 mei 2016 was het dan zover voor ons; wij mochten eindelijk de trouwringen om de vinger schuiven. Uiteraard een speciaal moment, uit handen van mijn oma.

Patrick en Marit kochten trouwringen bij juwelier Sylvester Andriessen

Patrick & Marit

Op 15 Juni 2018 zijn wij getrouwd. Het weer was perfect, de locatie een sprookje, lieve mensen om ons heen en de ringen zaten als gegoten. De juiste ingrediënten voor een TOP dag!!!

Trouwringen review Robert en Cristianne

Robert & Christianne

Ontzettend bedankt voor onze prachtige trouwringen en de hartelijke service!   fotografie: Mariet Mons

Jean-Pierre en Maartje kochten trouwringen bij juwelier Sylvester Andriessen

Jean-Pierre & Maartje

Eenheid in verscheidenheid. Een motto dat onze karakters typeert, maar ook de keuze voor onze trouwringen! Eén ontwerp, met een variant in geelgoud voor Jean-Pierre en een witgouden exemplaar voor Maartje. Prachtige ringen, die we nog steeds met trots dragen. Sylvester, dank voor uw deskundige advies en het prettige contact!

Edwin en Maartje kochten trouwringen bij juwelier Sylvester Andriessen

Edwin & Maartje

Niets mooiers dan met de liefde(s) van je leven je trouwdag vieren. Op 31 augustus 2018 mochten wij, Edwin & Maartje elkaar het jawoord geven. De jongens Pieter & Bart gaven unaniem en met veel trots hun toestemming aan het huwelijk van hun moeder en hun bonusvader. Een dag met liefde, confetti en een gouden randje.

Op zoek naar trouwringen?
Jantine en Martijn kochten trouwringen bij juwelier Sylvester Andriessen

Martijn & Jantine

Ook de zoektocht naar een mooie en een bij ons passende trouwring hoorde bij de ‘e’en van de zoektochten richting ons huwelijk. Martijn wilde vooral een ‘gewone’ ring en ik een ring die te combineren was met mijn verlovingsring…gelukt!

Coen en Samantha kochten trouwringen bij juwelier Sylvester Andriessen

Coen & Samantha

We hebben een top trouwdag gehad op 6 oktober, zijn nog steeds getrouwd én nog super blij met onze trouw,-ring en horloge!

Rob en Kelly kochten trouwringen bij juwelier Sylvester Andriessen

Rob & Kelly

Na een aantal ringen hier te hebben gezien wisten we het direct ……onze ring zat erbij. De ringen die we hebben gekozen zijn erg passend bij ons. 2 ringen die in elkaar overgaan, modern/stoer en niet standaard. We hebben op onze grote dag veel complimenten over onze trouwringen!!

Elsemieke-en-Maurice kochten trouwringen bij juwelier Sylvester Andriessen

Maurice & Elsemieke

We zijn heeeel blij zijn met onze ringen! Ik moet er elke dag nog een paar keer naar kijken. Dankjewel voor de altijd goede service.

Rob-en-Stephanie kochten trouwringen bij goudsmid Sylvester Andriessen

Rob & Stephanie

Judith en Martijn kochten trouwringen bij juwelier Sylvester Andriessen

Judith & Martijn

Voor onze bijzondere dag wilden we natuurlijk ook graag bijzondere ringen. Sylvester luisterde naar onze wensen, dacht met ons mee en wist dit alles te verwerken in de voor ons perfecte trouwringen. Zeker omdat het ook mogelijk was om het goud van de ring van Opa in onze unieke ringen te verwerken!

Jos-en-Samantha

Jos & Samantha

Op 2 september 2016 zijn wij getrouwd in Heusden. Het was een super mooie dag! Met dank aan Sylvester hebben wij heel mooie trouwringen uitgezocht. Wij willen je bedanken voor je vele geduld en uitstekende (snelle) service!!!

Jochem-en-Jolien-1

Jochem & Jolien

Bij het zoeken tussen alle 1000 foto’s sprong deze foto voor jullie opdracht eruit…De foto dat ik met onze meiden in de Engstraat opgehaald werd en dat daarbij jullie winkel in de schijnwerpers komt te staan…Wij zijn naar 14 jaar samen met zijn “vieren” met onze dochters als bruidsmeisjes getrouwd. En wij hebben niet alleen alle 4 getekend voor het huwelijk maar ook bij jullie 2 trouwringen en twee kinderringen gekocht om zo onze dochters bij ons huwelijk te betrekken. Wat was het een fantastische dag met mooie herinneringen…Bedankt voor de fijne samenwerking!

Guido en Ilse kochten trouwringen bij juwelier Sylvester Andriessen

Guido & Ilse

6 mei 2017 is voor ons een dag om nooit meer te vergeten! Het was een zonovergoten dag waar we met veel plezier op terugkijken. We willen je nogmaals bedanken voor jullie super service!

Op zoek naar trouwringen?
Ron en Gerda kochten trouwringen bij juwelier Sylvester Andriessen

Ron & Gerda

Op deze bijzonder mooie droombestemming hebben wij elkaar het JA woord gegeven; in het geheim getrouwd op Mauritius en onze mooie ringen op deze geweldige plek uitgewisseld.

Mari en Mariska kochten trouwringen bij juwelier Sylvester Andriessen

Mari & Mariska

Op 29 september zijn wij getrouwd. Het was een hele mooi dag. We hebben volop genoten ook van de voorbereidingen. Wij willen jullie bedanken voor de goede service en hulp bij het uitzoeken van de verlovingsring, trouwringen en bijpassende sieraden. We zijn er erg blij mee!

Leon en Marinka kochten trouwringen bij juwelier Sylvester Andriessen

Leon & Marinka

6-10-17 was onze dag. We hebben geweldig genoten deze dag. De trouwringen die we bij Sylvester hebben uitgezocht zijn precies wat we wensten. Hartelijk dank voor de goede service.

Cees en Els kochten trouwringen bij juwelier Sylvester Andriessen

Cees & Els

Na 25 jaar  huwelijk met geelgouden trouwringen vernieuwen we onze liefde én onze ringen. Met veel plezier dragen we nu onze witgouden ringen. Op naar de volgende 25 jaar! Bedankt voor de fijne hulp in het uitzoeken hiervan!

Op zoek naar trouwringen?
Ruud en Maaike kochten trouwringen bij juwelier Sylvester Andriessen

Ruud & Maaike

Bedankt voor jullie geweldig vriendelijke service. Wij hebben mede door jullie goed hulp een prachtige dag gehad met mooie sieraden voor ons hele leven.

Roy en Anke kochten trouwringen bij juwelier Sylvester Andriessen

Roy & Anke

Wij hadden 18 juni 2018 uitgekozen als dag waarop we elkaar het jawoord zouden geven. Het werd een speciale dag waar we ontzettend naartoe hadden geleefd.

Op zoek naar trouwringen?
Trouwringen review Kevin en Carmen

Kevin & Carmen

Wij zijn in juli van dit jaar getrouwd op een prachtig stukje strand op Corfu. Toen we op zoek gingen naar onze ringen, zochten we de meander-tekening die typisch is voor Griekenland. In België vonden we geen enkele winkel, dus zijn we op zoek gegaan bij onze Noorderburen. Als bij toeval kwamen we terecht in een pittoresk dorpje Heusden en hadden we op 10 minuten tijd onze ringen gekozen en besteld. Toen bleek zelfs dat de samenstelling van onze ringen nog nooit werd besteld, waardoor onze ringen (tot nu toe) een unicum zijn. We hebben dus niet enkel een mooie en unieke ring gevonden, maar ook een leuke streek waar we regelmatig naar terugkeren samen met onze hond Luna. Er zijn dus heel wat redenen om jullie te bedanken. Jullie zorgen voor een fantastische mooie blijvende herinnering aan onze trouwgeloften op Corfu en jullie hebben ons alweer een mooi stukje Holland leren kennen. ?

Op zoek naar trouwringen?
Robin en Esther kochten trouwringen bij juwelier Sylvester Andriessen

Robin & Esther

We zijn 11 jaar samen als we besluiten te trouwen op 1 juli 2017, de datum dat we 12 ½ jaar samen zijn. We besluiten het op onze manier te doen zodat niemand geld aan ons uit geeft, we geven een groot (trouw ) verrassingsfeest! Overdag was het ontzettend gezellig met de familie, de kindjes hebben in het gemeente huis de trouwringen gegeven, samen genoten, gekletst gegeten en opgefrist in het hotel…En toen…. De verrassing!!!!  Wat waren de mensen onderste boven maar ook zo blij… de feeststemming zat er gelijk goed in, tot in de kleine uurtjes…. Nogmaals bedankt voor de prachtige op smaak en maat gemaakte ringen!

Roel en Kim kochten trouwringen bij juwelier Sylvester Andriessen

Roel & Kim

Op 8 september 2017 zijn wij met elkaar getrouwd, wat een bijzondere dag! We vonden het belangrijk dat we beide genoten van de dag maar ook vooral van alle voorbereidingen. Een daarvan, de trouwringen uitzoeken, was ook een feest. Nietsvermoedend liepen wij door Heusden, de vestigingsstad van onze gemeente, en ons oog viel op de juwelierszaak aan de Engstraat. We voelden ons aangetrokken om naar binnen te gaan en werden direct vriendelijk geholpen door een meisje wat nog niet zolang werkzaam was. De mix tussen haar frisse blik en de professionaliteit van de rest in de winkel vonden wij zeer prettig. We voelden aan alles dat we op het juiste adres waren en een eerlijk advies kregen. Deze voorbereiding was erg leuk om mee te maken en de fijne sfeer in de winkel heeft mede de hele entourage rondom ons huwelijk kleur gegeven. Heel erg bedankt voor onze mooie ringen, elke dag genieten wij ervan.

Dirk en Diane kochten trouwringen bij juwelier Sylvester Andriessen
Ceciel en Jantine kochten trouwringen bij Sylvester Andriessen

Ceciel & Jantine

Bedankt voor de super goede service en het zeer goede advies en bedankt voor onze prachtige trouwringen.

Mike en Lieke kochten trouwringen bij juwelier Sylvester Andriessen

Mike & Lieke

Samen met Sylvester hebben we een ontwerp gemaakt voor onze trouwringen, we hadden namelijk iets bedacht, maar nog niet in het echt gezien. Vanuit het ontwerp zijn we keuzes gaan maken zo hebben we gekeken naar verschillende kleuren goud, types briljant en zettingen. Er gaat echt een wereld voor je open, de mogelijkheden zijn oneindig. Gelukkig gaf Sylvester eerlijk en goed advies, hij had erg goed geluisterd naar onze wensen. We zijn inmiddels bijna vier maanden getrouwd en we zijn nog steeds net zo verliefd op onze ringen als op elkaar.

Sander en Iris kochten trouwringen bij juwelier Sylvester Andriessen

Sander & Iris

We zijn ontzettend blij met onze trouwringen. Heel erg bedankt voor de goede adviezen, de gastvrijheid en de service!

Op zoek naar trouwringen?