Benieuwd naar de ervaringen van andere bruidsparen? Lees de verhalen van bruidsparen die bij ons trouwringen hebben gekocht.

Peter en Renny kochten trouwringen bij juwelier Sylvester Andriessen

Peter & Renny

25 september 2015 Een prachtige dag waarop we de liefde gevierd hebben met onze lieve vrienden en familie. Na een sfeervolle dag en gezegende kerkdienst hebben we de dag afgesloten met een knalfeest waar we nog heel lang en met veel plezier aan kunnen terugdenken.Ook van de voorbereidingen hebben we genoten. Onderdeel hiervan was het ringen uitzoeken. Van meerdere mensen hoorden we over de prettige service bij Sylvester in Heusden. Zij bleken niks teveel te hebben gezegd. Van tevoren hadden we afgesproken om allebei de ring te kiezen die we het mooist vonden, ongeacht of het een setje was. Na onze keuze bleken onze favorieten ook nog eens een setje te zijn. Helemaal top. De dames in de winkel en Sylvester zorgden voor een fijne, ongedwongen sfeer. Bedankt voor jullie bijdrage aan deze onvergetelijke dag.

Paul en Maaike kochten trouwringen bij juwelier Sylvester Andriessen

Paul & Maaike

Toen wij in Januari samen besloten om te trouwen wist ik niet dat het voor ons en onze kinderen zo’n mooi jaar zou worden. Wat heerlijk om alle leuke dingen die bij de voorbereidingen komen kijken te kunnen delen met de jongens en mensen waar je veel van houdt. Zo bijzonder om samen met mijn zus en mijn moeder op pad te gaan voor die ene mooie jurk die ik in gedachten had. Ook over mijn trouwring had ik goed nagedacht, mooi, tijdloos, bijzonder, uniek maar toch niet al te opvallend. Nog niet zo heel makkelijk omdat ik niet echt over kon brengen wat het nu precies was wat ik zocht. Bij juwelier Andriessen was het een schot in de roos, daar vond ik met hulp van Sylvester precies wat ik zocht. Samen met Paul heeft Sylvester een ring ontworpen voor Paul die mooi bij mijn unieke ring pasten. Wat was ik blij toen Paul ja zei en eindelijk mijn droomring aan mijn vinger schoof, ik doe hem nooit meer af!

Harry en Jacqueline kochten trouwringen bij juwelier Sylvester Andriessen

Harry & Jacqueline

Wat zijn wij nog steeds blij dat wij de ringen bij jou hebben laten maken, ze zijn perfect, precies wat we ervan hadden verwacht, nee zelfs overtroffen. Op 30 mei 2015 gingen wij elkaar het JA-woord geven en daarbij hoorde natuurlijk ook het uitzoeken van de ringen. Met heel veel zorgvuldigheid zijn we op zoek gegaan naar een goudsmid die zijn vak kent. En daarin hebben we Sylvester gevonden. Samen met een paar hele mooie briljanten uit een tijd, lang gelden dat ik zelf bij een juwelier werkte. Elke verdiende gulden zette ik om in mooie blinkende briljanten. Samen met deze briljanten heeft Sylvester een prachtig ontwerp gemaakt voor onze trouwringen, de ringen hebben zeker onze stoutste dromen overtroffen. Heerlijk dat ik de ring nu elke dag om heb en kan bewonderen. Voor ons is echte liefde als een ring……..er komt geen einde aan! Bedankt dat je de ringen met zoveel liefde hebt gemaakt.

Op zoek naar trouwringen?
Arjan en Alida kochten trouwringen bij juwelier Sylvester Andriessen

Arjan & Alida

We hopen pas volgend jaar 01-09-2015 te trouwen, daarom een foto van onze verloving. We zijn erg blij en trots met de mooie ringen die we bij jullie gekocht hebben. Wat een geweldige winkel hebben jullie met zeer vriendelijk personeel!! Het was voor ons een eindje rijden, maar zeker de moeite waard! We hopen voor ons trouwen snel terug te komen om de ringen klaar te maken voor onze grote dag!

Kevin en Jolanda kochten trouwringen bij juwelier Sylvester Andriessen

Kevin & Jolanda

Als we terug denken aan onze bruiloft denken wij terug aan een mooie, fijne, warme dag met veel herinneringen. Wij zijn nog steeds erg blij met de ringen die wij bij jullie hebben uitgekozen. Ook de armband die ik deze dag droeg hebben we bij jullie gekocht. Jullie service is top en we willen jullie daarvoor bedanken.

Marco en Lianne kochten trouwringen bij juwelier Sylvester Andriessen

Marco & Lianne

Zoals op de foto te zien is, zeggen wij volmondig JA tegen elkaar, maar ook tegen de super service van Sylvester Andriessen!

Carlo en Michelle kochten trouwringen bij juwelier Sylvester Andriessen

Carlo & Michelle

Het zou ontzettend slecht weer worden, maar op 12 juni 2015 zijn wij getrouwd op één van de zonnigste dagen van het jaar. We hebben een heerlijke dag gehad en deze afgesloten met een knalfeest dat we geopend hebben met een animatie filmpje waarin onze trouwringen centraal stonden. Voordat we de “onze” gevonden hadden, zijn we stad en land afgereden om uiteindelijk bij jullie in Heusden terecht te komen. Michelle werd meteen verliefd op haar unieke ring vol met zwarte stenen. Na het passen wilden we er eigenlijk nog een nachtje over slapen maar toen we vijf meter buiten de winkel stonden dachten we: waarom eigenlijk! We zijn weer terug naar binnen gegaan en we hebben de ringen waar we nog iedere dag blij mee zijn meteen besteld..Bedankt!

Bert en Jolien kochten trouwringen bij juwelier Sylvester Andriessen

Bert & Jolien

Twee werelden zo nauw met elkaar verbonden. Door de KUS verbondenheid een verzegeling van onze liefde! Door ons WERK verbondenheid van onze passie! Door twee RINGEN verbondenheid een verzegeling van onze liefde! Samen zijn deze werelden één! Sylvester en Sylvia, bedankt voor het mede mogelijk maken van deze prachtige dag.

Matthijs en Larissa kochten trouwringen bij juwelier Sylvester Andriessen

Matthijs & Larissa

Op 1-5-2015 zijn we, na 13 jaar verkering, getrouwd. Na de huwelijksvoltrekking in de Veense Molen hebben we prachtige foto’s gemaakt in Heusden. We zijn ontzettend goed geholpen bij het uitzoeken van onze trouwringen. Persoonlijk en eerlijk advies. De trouwringen zijn prachtig. We zijn er ontzettend blij mee en dragen ze met veel plezier!

Bart en Kiki kochten trouwringen bij juwelier Sylvester Andriessen

Bart & Kiki

De ringen waren voor ons een belangrijk onderdeel van onze trouwdag. Dit zijn de twee dingen die ons aan deze speciale dag zullen blijven herinneren, mooie ringen die symbool staan voor onze liefde nu en in de toekomst. Na een hele zoektocht vonden we de mooiste ringen bij Sylvester Andriessen. Een van de lieve medewerksters en Sylvester zelf hielpen ons met het vinden van onze ringen en hielp ons ook in het keuze proces.

Bastiaan en Theodora kochten trouwringen bij juwelier Sylvester Andriessen

Bastiaan & Theodora

Wij willen Sylvester Andriessen en zijn collega’s bedanken voor de geleverde service! Ondanks dat onze trouwringen niet meer leverbaar waren is het Sylvester Andriessen toch gelukt om ze te laten maken. Mede dankzij jullie inzet is onze trouwdag onvergetelijk geworden!

Peter en Steffie kochten trouwringen bij juwelier Sylvester Andriessen

Peter & Steffie

We zijn getrouwd op Aruba in het stadhuis en op het strand. We hadden ons niets mooiers kunnen voorstellen. Het was meer dan fantastisch. Met onze vrienden hadden we na terugkomst een fantastisch feest. Wij zijn nog steeds heel blij met onze ringen, die ons dagelijks herinneren aan alle mooie herinneringen.

Ramon en Manunya kochten trouwringen bij juwelier Sylvester Andriessen

Ramon & Manunya

We hebben een fantastische trouwdag gehad en we zijn nog steeds heel blij met de gekochte trouwringen bij jullie. Het was een dag om nooit te vergeten met een spetterend knalfeest op het einde!

Issachar en Ginger kochten trouwringen bij Sylvester Andriessen

Issachar & Ginger

20-01-15 was de dag dat wij ons ja woord gaven na precies 5 jaar samen te zijn en een mooi kindje wat toen nog op komst was maakte deze dag heel bijzonder. We hebben het klein gehouden maar het was een dag om nooit te vergeten hebben onze mooie ringen iedere dag om en dat herinnerd ons steeds weer aan deze mooie dag! Bedankt Sylvia en Sylvester voor onze mooie ringen!

Op zoek naar trouwringen?
Marco en Annelinde kochten trouwringen bij juwelier Sylvester Andriessen

Marco & Annelinde

Op 15 september 2015 hebben wij elkaar het JA-woord gegeven. Het was een prachtige dag en wij hebben volop genoten. In onze zoektocht naar de perfecte trouwring zijn wij uiteindelijk uitgekomen bij Juwelier Sylvester Andriessen in Heusden. Er was direct de juiste gemoedelijke sfeer in de winkel en wij zijn kundig geadviseerd bij de keuze voor onze trouwringen. Bedankt voor jullie bijdrage!

Sander en Francisca kochten trouwringen bij juwelier Sylvester Andriessen

Sander & Francisca

In een relatief korte tijd moesten we alles regelen. Hoewel Sylvester niet bij ons in de buurt is gevestigd (wij wonen in de buurt van Rotterdam) hebben we toch gekozen om daar onze trouwringen uit te zoeken. Zijn service is altijd top en hij heeft met ons mooie trouwringen uitgezocht in twee kleuren goud. Voor ons was het een fantastische dag die ons zeker zal bijblijven en als we dan weer onze ringen zien kunnen we altijd weer even terugdenken aan die dag.

Renaldo en Petronet kochten trouwringen bij juwelier Sylvester Andriessen

Renaldo & Petronet

Vrijdag 17 oktober 2014 was onze grote dag! Deze geweldige dag is voorbij gevlogen en we hebben ontzettend genoten. Aan het begin van het jaar zijn we al trouwringen uit gaan zoeken. De keuze was reuze, maar toch hadden wij dankzij de goede hulp snel onze keuze gemaakt. Wij willen Sylvester Andriessen nogmaals hartelijk danken voor deze goede service! Ze nemen echt de tijd voor je, super fijn!

Ronald en Yvonne kochten trouwringen bij juwelier Sylvester Andriessen

Ronald & Yvonne

Op 30 augustus 2014 zijn wij getrouwd in het pittoreske Hedikhuizen. Helaas waren de weergoden deze dag niet opperbest gestemd, maar wij kijken in ieder geval terug op een prachtige dag met een geweldig mooi feest! Ons huwelijk is voor altijd bekroond met twee mooie ringen van juwelier Sylvester Andriessen. Sylvester heeft ons bijzonder goed geholpen en geadviseerd bij het uitzoeken van onze ringen. We hebben al veel mooie complimenten mogen ontvangen! Een juwelier om door een ringetje te halen!

Op zoek naar trouwringen?
Paul en Karine kochten trouwringen bij juwelier Sylvester Andriessen

Paul & Karine

Wij zijn getrouwd op 5 juni 2014 omdat we vonden dat het gevierd mocht worden dat we elkaar gevonden hebben. Van deze dag maar ook van de tijd ervoor én erna hebben we samen enorm genoten. Eén van de leuke voorbereidingen was het uitzoeken van de ringen. We wilden onze trouwringen graag in Heusden uitzoeken omdat we hier graag komen. We voelden ons direct op ons gemak in jullie juwelierszaak en vonden, na heel wat gezien te hebben, een “ringen set” die we allebei meteen mooi vonden. Later slaagde ik als aanstaande bruid bij jullie voor bijpassende feestelijke oorbellen. Ook het inzetten van steentjes in de armband van mijn oma was geen enkel punt, zo was ze er toch nog een beetje bij. Hartelijk dank voor jullie bijdrage. foto: www.marcellatenlima.nl