Acties van uw juwelier & goudsmid Sylvester Andriessen!

Esprit win actie 2018

Win een Esprit horloge! 

We hebben een top actie voor je! Welk Esprit horloge wil jij winnen? We mogen van Esprit een horloge weggeven van de allernieuwste collectie. Welk horloge gaat stralen om jouw pols? Vertel het ons! Zaterdag 12 mei wordt de winnaar bekend gemaakt
Geen facebook? Mail het ons!

 

Bekijk alvast de mooiste sieraden en horloge van Zinzi in de lentefolder.  Uiteraard hebben we in onze winkel nog veel meer Zinzi sieraden en horloges. Mooi, gunstig geprijsd en met onze vertrouwde service en garantie!

 

Zinzi lentefolder 2018
Zinzi moederdag 2018 gratis parfum

Zinzi: Gratis parfum bij aankoop vanaf € 49,- 

Zinzi heeft altijd de leukste aanbiedingen! Natuurlijk shop je bij ons ook Zinzi sieraden en horloges voor een leuk prijsje. We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen. Wat dacht je van bijvoorbeeld een gratis Zinzi armbandje t.w.v. € 29,95 bij aankoop van een Zinzi horloge. Of 2 paar trendy oorstekers voor € 35,- . Ga je liever voor een leuke ring? Let dan op deze superdeal: Koop je 3 aanschuif ringetjes dan krijg je er 1 cadeau. Leuk om te krijgen en nog leuker om te geven!

 

Melano dopjes voor € 7,50 op=op!

Finale sale Melano sieraden! Nu:
Alle ringen en zettingen voor € 7,50 per stuk
Armbanden 50% korting

 

Alleen geldig op Melano sieraden die op voorraad zijn in onze winkel. OP=OP

Melano sieraden met korting
huiscollectie juwelier en goudsmid sylvester andriessen

Onze huiscollectie: mooie sieraden voor een leuke prijs!

We zijn altijd op zoek naar unieke sieraden voor een scherpe prijs. Mooie merkloze sieraden die wij inkopen in binnen- en buitenland. Dit varieert van een zilveren bedel tot een mooi collier. Loop eens binnen en vraag ernaar!

Cadeaubonnen

Wilt u een mooi sieraad of horloge geven, maar kunt u geen keuze maken? Dan hebben wij een leuke cadeaubon voor u. U kunt zelf het bedrag bepalen wat u wilt geven. Altijd leuk om te geven en te krijgen!

Cadeaubon
Oud goud inleveren voor geld

Uw oud goud is geld waard!

Heeft u ergens achter in de kast of in een hoekje nog oude of versleten sieraden liggen die u niet meer draagt? Dan bent u bij Sylvester Andriessen aan het juiste adres. De goudprijs is nu hoog, profiteer ervan en lever uw oude goud nu in!
U kunt bij ons kiezen voor contante uitbetaling, een tegoedbon of u kunt voor de waarde van het oude goud een nieuw sieraad uitkiezen. Laat u liever een nieuw sieraad ontwerpen door goudsmid Sylvester Andriessen? Ook dat is vaak mogelijk. U kunt dan samen met Sylvester een uniek sieraad ontwerpen dat speciaal voor u gemaakt wordt.

De prijzen zijn afhankelijk van de goudkoers. Legitimatie verplicht!

This content is blocked. Accept cookies to view the content.

This website uses to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.