Acties van uw juwelier & goudsmid Sylvester Andriessen!

Trouwringenshow 2018, trouwringen kopen met 20% korting

20% korting op trouwringen in de maand maart!

Trouwplannen? Mis het niet: in maart krijgt u 20% korting op het aankoopbedrag van uw trouwringen! Inspiratie opdoen? Bekijk dan onze speciale trouwringen website!

 

Bekijk de mooiste sieraden van uw juwelier & goudsmid. Uiteraard hebben we in onze winkel nog veel meer sieraden en horloges. Mooi, gunstig geprijsd en met onze vertrouwde service en garantie!

 

Huiscollectie sieraden actie juwelier sylvester andriessen Heusden
Zinzi kerstfolder 2017

Zinzi heeft altijd de leukste aanbiedingen! Natuurlijk shop je bij ons ook Zinzi sieraden en horloges voor een leuk prijsje. We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen. Wat dacht je van bijvoorbeeld een gratis Zinzi armbandje t.w.v. € 29,95 bij aankoop van een Zinzi horloge. Of 2 paar trendy oorstekers voor € 35,- . Ga je liever voor een leuke ring? Let dan op deze superdeal: Koop je 3 aanschuif ringetjes dan krijg je er 1 cadeau. Leuk om te krijgen en nog leuker om te geven!
Bij aankoop vanaf € 49,- aan Zinzi sieraden of horloges ontvang je een gratis film cadeaukaart van Pathé

 

Melano sieraden meer dan 50% korting!

Finale sale Melano sieraden: Nu alle sieraden, ringen, zettingen voor € 7,50 per stuk. Dat is meer dan 50% korting!

Alleen geldig op Melano sieraden die op voorraad zijn in onze winkel. OP=OP

Melano sieraden met korting
huiscollectie juwelier en goudsmid sylvester andriessen

Onze huiscollectie: mooie sieraden voor een leuke prijs!

We zijn altijd op zoek naar unieke sieraden voor een scherpe prijs. Mooie merkloze sieraden die wij inkopen in binnen- en buitenland. Dit varieert van een zilveren bedel tot een mooi collier. Loop eens binnen en vraag ernaar!

Cadeaubonnen

Wilt u een mooi sieraad of horloge geven, maar kunt u geen keuze maken? Dan hebben wij een leuke cadeaubon voor u. U kunt zelf het bedrag bepalen wat u wilt geven. Altijd leuk om te geven en te krijgen!

Cadeaubon
Oud goud inleveren voor geld

Uw oud goud is geld waard!

Heeft u ergens achter in de kast of in een hoekje nog oude of versleten sieraden liggen die u niet meer draagt? Dan bent u bij Sylvester Andriessen aan het juiste adres. De goudprijs is nu hoog, profiteer ervan en lever uw oude goud nu in!
U kunt bij ons kiezen voor contante uitbetaling, een tegoedbon of u kunt voor de waarde van het oude goud een nieuw sieraad uitkiezen. Laat u liever een nieuw sieraad ontwerpen door goudsmid Sylvester Andriessen? Ook dat is vaak mogelijk. U kunt dan samen met Sylvester een uniek sieraad ontwerpen dat speciaal voor u gemaakt wordt.

De prijzen zijn afhankelijk van de goudkoers. Legitimatie verplicht!