Acties van uw juwelier & goudsmid Sylvester Andriessen!

De kortingsactie op trouwringen is verlengd! Pak dat voordeel van 20% korting op het aankoopbedrag van jullie trouwringen. Download de kortingsbon en profiteer in  2024 van dit unieke aanbod!

Trouwringen van hoge kwaliteit, eerlijk en vakkundig advies.
Interesse? Neem contact met ons op!

 

20 procent korting trouwringen

Een stralende dag met een mooi sieraad of horloge van Zinzi. Bekijk de sieraden in de nieuwste folder online of kom er eentje ophalen in onze winkel. Dan kun je meteen de nieuwste sieraden en horloges passen:)

zinzi-sieraden-2023

Uw oud goud is geld waard!

Heeft u ergens achter in de kast of in een hoekje nog oude of versleten sieraden liggen die u niet meer draagt? Dan bent u bij Sylvester Andriessen aan het juiste adres. De goudprijs is nu hoog, profiteer ervan en lever uw oude goud nu in!
U kunt bij ons kiezen voor contante uitbetaling, een tegoedbon of u kunt voor de waarde van het oude goud een nieuw sieraad uitkiezen. Laat u liever een nieuw sieraad ontwerpen door goudsmid Sylvester Andriessen? Ook dat is vaak mogelijk. U kunt dan samen met Sylvester een uniek sieraad ontwerpen dat speciaal voor u gemaakt wordt.

De prijzen zijn afhankelijk van de goudkoers. Legitimatie verplicht!

Oud goud inleveren voor geld

Cadeaubonnen

Wilt u een mooi sieraad of horloge geven, maar kunt u geen keuze maken? Dan hebben wij een leuke cadeaubon voor u. U kunt zelf het bedrag bepalen wat u wilt geven. Altijd leuk om te geven en te krijgen!

Cadeaubon