Acties van uw juwelier & goudsmid Sylvester Andriessen!

Bij aankoop van een Movado horloge gratis een drie-gangen menu! 

Nieuw in onze collectie: Movado horloges. Prachtig vormgegeven Zwitserse uurwerken. Dit moet natuurlijk gevierd worden! Wij houden niet alleen van mooie horloges, maar als echte bourgondiërs ook van lekker eten. Koopt u een Movado horloge, dan krijgt u  een drie-gangen-keuze menu (excl. drank) van ons cadeau bij restaurant In den verdwaalde koogel in Heusden-Vesting. Vraag naar de voorwaarden in onze winkel!

 

Movado horloge actie gratis diner
Zinzi acties

Zinzi aanbiedingen

Zinzi heeft altijd de leukste aanbiedingen! Natuurlijk shop je bij ons ook Zinzi sieraden en horloges voor een leuk prijsje. We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen. Wat dacht je van bijvoorbeeld een gratis Zinzi armbandje t.w.v. € 29,95 bij aankoop van een Zinzi horloge. Of 2 paar trendy oorstekers voor € 35,- . Ga je liever voor een leuke ring? Let dan op deze superdeal: Koop je 3 aanschuif ringetjes dan krijg je er 1 cadeau! Leuk om te krijgen en nog leuker om te geven!

 

Onze huiscollectie: mooie sieraden voor een leuke prijs!

We zijn altijd op zoek naar unieke sieraden voor een scherpe prijs. Mooie merkloze sieraden die wij inkopen in binnen- en buitenland. Dit varieert van een zilveren bedel tot een mooi collier. Loop eens binnen en vraag ernaar!

Zilver huiscollectie
Oud goud inleveren voor geld

Uw oud goud is geld waard!

Heeft u ergens achter in de kast of in een hoekje nog oude of versleten sieraden liggen die u niet meer draagt? Dan bent u bij Sylvester Andriessen aan het juiste adres. De goudprijs is nu hoog, profiteer ervan en lever uw oude goud nu in!
U kunt bij ons kiezen voor contante uitbetaling, een tegoedbon of u kunt voor de waarde van het oude goud een nieuw sieraad uitkiezen. Laat u liever een nieuw sieraad ontwerpen door goudsmid Sylvester Andriessen? Ook dat is vaak mogelijk. U kunt dan samen met Sylvester een uniek sieraad ontwerpen dat speciaal voor u gemaakt wordt.

De prijzen zijn afhankelijk van de goudkoers. Legitimatie verplicht!

Cadeaubonnen

Wilt u een mooi sieraad of horloge geven, maar kunt u geen keuze maken? Dan hebben wij een leuke cadeaubon voor u. U kunt zelf het bedrag bepalen wat u wilt geven. Altijd leuk om te geven en te krijgen!

Cadeaubon