De trouwringen specialist uit Heusden

Mijn naam is Sylvester Andriessen en ik ben eigenaar van Juwelier & Goudsmid Sylvester Andriessen. Sinds de oprichting van mijn zaak in 1987 ligt mijn passie bij het maken van mooie trouwringen.
Als juwelier & goudsmid sta ik samen met mijn team voor trouwringen van een hoge kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Ik ben gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van trouwringen. Daarnaast kunnen jullie bij ons een grote “standaard” collectie bekijken, maar onze aanpak is niet standaard. Onze werkwijze is net even anders. Op deze pagina krijg je een indruk van ons bedrijf, onze visie en de werkwijze die wij hanteren.
trouwringen specialist

Jullie trouwringen, onze specialiteit

Verstand van trouwringen

Bruidsparen die bij ons langskomen hebben allemaal één ding gemeen: er komt heel veel op ze af! Zeker als het aankomt op trouwringen kopen. Dit is iets waar ze normaal gesproken niet mee bezig zijn. Het is dus logisch dat er heel veel vragen zijn. Ze zijn op zoek naar een vakman met verstand van trouwringen. En dat is waar wij sterk in zijn.
verstand van trouwringen

De juiste keuze maken

Een trouwring overleeft in de meeste gevallen alle andere sieraden en dan wil je uiteraard de juiste keuze maken. Jullie zijn op zoek naar de mooiste trouwringen, maar ook naar ringen die jullie dagelijks kunnen dragen. Wij begrijpen dat als geen ander. We leggen je daarom alles uit over de verschillende pasvormen, materialen,  kleuren, gehaltes enz. Kortom: na je bezoek aan ons weet je alles wat belangrijk is om de juiste keuze te maken. Zo schuiven jullie elkaar op jullie trouwdag de mooiste ring om je vinger.
trouwringen kiezen

Trouwringen binnen het budget

Trouwringen kunnen er hetzelfde uitzien, maar heel verschillend van prijs zijn. We kunnen ons voorstellen dat je jezelf afvraagt waar dit in zit. Wat veel bruidsparen echter niet weten is dat ze zelf invloed hebben op de prijs. De goudprijs is een vast gegeven. Daar kunnen we niet omheen. Wat we wel kunnen doen is slimme keuzes maken in afwerking, breedte en dikte van trouwringen. Daar is de vakkennis van een goudsmid voor nodig. En dat is nu net waar onze specialisatie ligt.
Wat kosten trouwringen

Garantie & Service

Na het kopen van jullie trouwringen kunnen jullie rekenen op garantie en service van ons:
✓ Levenslange fabrieksgarantie
✓ Gratis ieder jaar ultrasonisch reinigen van jullie trouwringen
✓ Diamant in je trouwring? Wij controleren ieder jaar gratis je zetting
✓ Extra: klaar terwijl je wacht service (lekker terrasje pikken in Heusden-Vesting en wij laten jullie trouwringen weer glanzen)
service en garantie trouwringen
Afspraak maken?
Benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen? Stap dan in de auto en kom naar Heusden-Vesting! Trouwringen koop je eenmalig en dan wil je goed advies. Daarnaast profiteren jullie nu van onze tijdelijke actie: 20% korting op het aankoopbedrag van jullie trouwringen! En wat is er nu romantischer dan het uitzoeken van trouwringen te combineren met een leuk dagje uit?
trouwringen passen