Sieraden met diamant 

Elegant, stijlvol en tijdloos!

Ringen met diamant

Diamant in een ring geeft uw ring extra cachet. De diamanten kunnen op verschillende manieren in uw ring gezet worden. Dit is één van de dingen die invloed hebben op de schittering van de diamant. We hebben in onze winkel veel verschillende ringen met diamant. Van voordelig tot exclusief.

Memoire ring, aanzoeksring, ring met briljantjes op een rij
gouden sieraden setje met diamant

Gouden sieraden setje met diamant

Eenvoud siert de mens. Diamant heeft niet veel nodig om te schitteren. Dit setje is daar een mooi voorbeeld van. Subtiel en elegant. Verkrijgbaar in verschillende kleuren goud. De prijs? Die is afhankelijk van de  slijpvorm, de schittering, de kleur en de zuiverheid. Kom ze bekijken en passen in de winkel.

Gouden hanger met diamant

Subtiele schittering! Een hanger met diamant is een sieraad wat u bij veel gelegenheden kunt dragen. Het is belangrijk om een collier erbij te dragen dat past bij uw uitstraling. Een soepel vallend collier kunt u iedere dag dragen en oogt sportief. Voor een speciale gelegenheid kunt u kiezen voor een iets stijver vallend collier. Hierdoor krijgt de hanger een heel andere uitstraling. We adviseren u hier graag in! In onze winkel hebben we veel verschillende colliers op voorraad. Zo kunt u op uw gemak bekijken wat bij u past!

Gouden hanger met diamant
Aanzoeksring met diamant

Aanzoeksring met diamant

Bent u op zoek naar een aanzoeksring met diamant. Dan bent u bij ons aan het goede adres. We hebben voor u alle denkbare aanzoeksringen. Mooie ringen met één diamant of met meerdere diamanten. In geelgoud, witgoud of combinaties hiervan. Zet de grote vraag kracht bij met een adembenemende verlovingsring. Dan is er geen ander antwoord denkbaar dan: Ja, ik wil!

Bekijk een gedeelte van onze aanzoeksringen

Sieraad met diamant laten maken

Als goudsmid ontwerpen en maken wij veel sieraden met diamant. Zo krijgt u uw eigen unieke sieraad met diamant. Goudsmid Sylvester Andriessen vervaardigd diamanten sieraden in eigen atelier. Zo blijft u betrokken in het ontwerp én het maakproces. Diamanten sieraden kunnen wij (ver)maken van uw eigen goud en briljant of van nieuw goud en briljant.

Bekijk een aantal sieraden die goudsmid Sylvester Andriessen heeft gemaakt.

Witgouden collier met takjes en briljant. Handgemaakt door goudsmid Sylvester Andriessen in Heusden

In onze winkel hebben we nog veel meer sieraden met diamant

Kom ze passen en kies voor advies en service van de vakman!