Inspiratie roodgouden trouwringen

 

 

rood-gouden-trouwringen

Rood gouden trouwringen

De laatste jaren zien we dat er steeds meer gekozen wordt voor roodgouden (of rosé gouden) trouwringen. De warme kleur heeft een zachte, romantische uitstraling. Daardoor past het bij vrijwel ieder huidtype.

Bekijk op deze pagina:

Roodgouden trouwringen kopen

Verschillende tinten roodgoud

Roodgouden trouwringen krijgen deze kleur door het toevoegen van koper aan goud. De hoeveelheid koper die wordt toegevoegd bepaalt de uiteindelijke kleur.
Wij houden van keuzes en daarom kunnen jullie kiezen uit twee verschillende tinten roodgoud. De ene kleur heeft een zachtere uitstraling en wordt Apricot of Amber genoemd. De andere kleur roodgoud heeft een intensere tint.
Roodgouden trouwringen verschillende tinten

Rood gouden trouwringen met diamant

Ben je op zoek naar een extra sprankeling in je ring? Laat dan een diamant in je ring zetten. Het contrast tussen het warme roodgoud en de schittering van een diamant is fenomenaal. Moeilijk uit te leggen vanaf een plaatje, maar o, zo mooi als je hem om je vinger schuift!

 

Ben je op zoek naar iets heel speciaals? Denk dan eens aan een gekleurde diamant. Diamanten in de kleur cognac geven een heel verrassende uitstraling aan een trouwring. 
Roodgouden trouwringen met diamant
Een kleine sneakpreview van roodgouden trouwringen met diamant:

Rood gouden trouwringen laten maken

We krijgen de laatste tijd steeds meer stelletjes in onze winkel die op zoek zijn naar rood gouden trouwringen. Het valt ze eigenlijk allemaal op dat er in roodgoud veel minder keuze is.
 
Als ze dan horen dat wij eigenlijk iedere trouwring in het roodgoud kunnen maken, zijn ze blij verrast. Er is ineens veel meer te kiezen! 
Naast onze grote collectie trouwringen, kunnen wij ook trouwringen voor jullie maken.  Roodgouden trouwringen worden heel bijzonder door ze een persoonlijk tintje mee te geven. Denk hierbij aan een vingerafdruk, hamerslag of aan een gekleurde diamant. Allemaal mogelijk! We denken graag met jullie mee. 
roodgouden of rosegouden trouwringen laten maken