As sieraden

As sieraden, speciaal naar uw wensen gemaakt door de goudsmid.

Met een as sieraad draagt u een klein beetje as van uw geliefde altijd met u mee. As kan op heel veel manieren verwerkt worden in een sieraad. Zichtbaar of onzichtbaar. Er zijn sieraden met een speciale binnenkamer voor de as.  Wij kunnen echter van bijna ieder sieraad waar een holling in zit voor u een assieraad maken. Soms is het ook mogelijk om van een bestaand sieraad een assieraad te maken.  As kan o.a. verwerkt worden in een ring, armband, hanger of ketting of onder een steentje.

 

Er zijn veel meer mogelijkheden dan u in eerste instantie zou denken. Heeft u nog sieraden van uw dierbare liggen waarvan de stijl niet bij uw uitstraling past? Dan is er een mogelijkheid om deze sieraden te verwerken in uw assieraad. We kunnen “oude” sieraden smelten en er een nieuw sieraad van maken. Zitten er edelstenen in die u graag wilt behouden? Wilt u graag as combineren met een vingerafdruk? Ook dat is mogelijk.

 

Assieraden worden gemaakt in ons eigen atelier. Uw as wordt niet opgestuurd, maar blijft bij ons. Een veilig idee.  Wilt u erbij blijven als we uw sieraad gaan vullen met as, dan is dit uiteraard mogelijk.

 

Wilt u ook een sieraad met daarin as verwerkt laten maken?