Juwelier & Goudsmid Sylvester Andriessen

Sinds 1987 een begrip in de regio Den Bosch en het land van Heusden en Altena.

 

Gevestigd in het gezellige vestingstadje Heusden staat Sylvester als ervaren goudsmid bekend om zijn vakmanschap en leuke collectie.
De familie Andriessen heeft een eeuwenlange traditie op het gebied van goudsmeden. De passie voor het smeden is Sylvester met de paplepel ingegeven. Al vroeg was hij te vinden in het goudsmidatelier van zijn vader en opa. Oude technieken en fijne kneepjes zijn hem al vroeg bijgebracht! Uiteraard heeft Sylvester zijn opleiding gehad aan de autoriteit op het gebied van de goudsmederij: de vakschool Schoonhoven. Sylvester heeft dan ook zijn eigen meesterteken. Dit een teken van kennis van dit mooie ambacht.

 

Sinds 1987 heeft hij zijn eigen zaak aan de Engstraat in het mooie vestingstadje Heusden. Zijn passie en uitdaging ligt bij het maken en ontwerpen van sieraden. Vakkennis, creativiteit en luisteren naar uw wensen zijn hierbij heel belangrijk. Het sieraad moet bij u passen!
Loop eens binnen of maak een afspraak met goudsmid Sylvester Andriessen en neem een kijkje in het “open” atelier.

 

Sylvester Andriessen is bovendien een echte trouwringen specialist.
Neemt u eens een kijkje op de pagina trouwringen of op onze speciale trouwringenwebsite: www.trouwringen-heusden.nl kom vrijblijvend langs om de collectie te bewonderen! Om u een indruk te geven van onze sieraden en horloges kunt u een kijkje nemen op deze website. U bent van harte welkom!

Trouwringen

Bezoek onze speciale trouwringen website. Kom vrijblijvend langs in onze winkel in Heusden om de collectie te bewonderen!