Juwelier & Goudsmid Sylvester Andriessen

Even voorstellen!

 

Gevestigd in het gezellige vestingstadje Heusden staat Sylvester als ervaren goudsmid bekend om zijn vakmanschap en leuke collectie. De familie Andriessen heeft een eeuwenlange traditie op het gebied van goudsmeden. De passie voor het smeden is Sylvester met de paplepel ingegeven. Al vroeg was hij te vinden in het goudsmidatelier van zijn vader en opa. Oude technieken en fijne kneepjes zijn hem al vroeg bijgebracht! Uiteraard heeft Sylvester zijn opleiding gehad aan de autoriteit op het gebied van de goudsmederij: de vakschool Schoonhoven. Sylvester heeft dan ook zijn eigen meesterteken. Dit een teken van kennis van dit mooie ambacht.

Sylvester-en-Sylvia-Andriessen-juwelier-en-goudsmid-heusden

Sinds 1987 een begrip in de regio Den Bosch en het land van Heusden en Altena.

Sylvester is een bekende goudsmid en juwelier in de regio en ver daarbuiten. Met een passie voor alles wat met sieraden te maken heeft hebben al veel mensen de weg naar zijn winkel en atelier gevonden. De passie en uitdaging van Sylvester ligt bij het maken en ontwerpen van sieraden. Vakkennis, creativiteit en luisteren naar uw wensen zijn de sterke kanten van deze ervaren goudsmid.

 

Zijn vrouw Sylvia is de drijvende kracht achter de schermen en in de winkel. Samen met een team van enthousiaste medewerkster heten zij u van harte welkom!