verlovingsring 

 De ultieme ring voor je geliefde

Wij helpen je kiezen! 

 

Verlovingsring kopen

Jouw verlovingsring, onze specialiteit!

Je loopt al even met het idee rond: je gaat je geliefde ten huwelijk vragen.

 

Je plant een mooi huwelijksaanzoek, een locatie. Je doet je best om met je aanzoek een onuitwisbare indruk achter te laten. Daar hoort ook een mooie ring bij. Je wilt natuurlijk goed voor de dag komen. Het moment van je aanzoek en de ring gaat ze nooit meer vergeten.

 

En daar begint het: wat is het lastig om de juiste verlovingsring uit te kiezen. Al die verschillende soorten, maten, kleuren, prijzen. Kies je voor een diamantje in de verlovingsring of juist niet? Wat gaat ze mooi vinden? Super lastig om een goede keuze te maken.

 

Geen stress: wij als ringenspecialist helpen je graag verder om de ring van haar dromen te vinden.

Huwelijks aanzoek
32+

Jaar ervaring

1500+

Ja, ik wil!

100%

Betrouwbaar

Bekijk verlovingsringen ⤸

Witgouden verlovingsring

Een witgouden verlovingsring is de meest populaire verlovingsring van dit moment. Een verlovingsring in witgoud met diamant is mooi, stijlvol en tijdloos. Bovendien komt de schittering van de diamant het beste tot zijn recht in witgoud.

 

Goed om te weten is dat je bij goudsmid Sylvester Andriessen kunt kiezen uit veel verschillende verlovingsringen in witgoud. De grootte en kwaliteit van de diamant bepaal je zelf. Zo heb je zelf invloed op de prijs van je witgouden verlovingsring.

 

Ben je op zoek naar een witgouden verlovingsring, maar kun je het niet vinden? Maak dan een afspraak met goudsmid Sylvester Andriessen en laat de ring maken!

Gouden verlovingsring

Een geelgouden verlovingsring is tijdloos en past perfect bij andere gouden sieraden. Het klassieke model van een verlovingsring is een geelgouden ring met één diamant in een witgouden zetting. Dit model is nog steeds populair, maar tegenwoordig is er ook veel keuze in ander soort ringen. Kies je voor een geelgouden verlovingsring met een diamant dan zie je dat het materiaal waarin de diamant gezet is vaak witgoud is. Dit komt omdat witgoud een iets harder materiaal is. De diamant zit dan steviger vast.

Ben je op zoek naar een gouden verlovingsring, maar kun je die niet vinden? Maak dan een afspraak met goudsmid Sylvester Andriessen en laat de ring maken!

De juiste ring voor je huwelijksaanzoek kopen

Het belangrijkste is dat de ring past bij je aanstaande. Daar ga je voor. Daarom kun je bij ons terecht voor veel verschillende soorten ringen, in alle kleuren goud. Of je nu kiest voor een verlovingsring met diamant, met blauwe saffier, een klassieke ring of juist een moderne ring. Je kunt bij ons de mooiste ringen in alle soorten bekijken. En als het er niet is, dan maken we het! Hoe gemakkelijk wil je het hebben. We vertellen je alles wat je moet weten en verpakken de ring in een mooi doosje. Zo hoeft je aanstaande alleen maar “Ja, ik wil!” te zeggen.

Waarom zou je juist bij ons langs komen ⤵︎

We horen vaak dat het fijn is om een verlovingsring toch van tevoren zelf te bekijken. Op een plaatje kan het er heel anders uitzien. Je wilt natuurlijk wel goed voor de dag komen en daarom is het slim om de ultieme verlovingsring ook in het echt te gaan bekijken. Je bent op zoek naar een ring die bij haar past en dan is een beetje hulp welkom. Je bent op zoek naar een vakman die je duidelijke uitleg geeft, een ruime keuze heeft en je alle ins en outs vertelt over wat belangrijk is bij het maken van de juiste keuze.

Wat kun je bij ons verwachten als je een verlovingsring komt bekijken:

✓ Rustig de verschillende ringen bekijken

 

✓ Uitleg over de voor- en nadelen van de verschillende materialen waar een verlovingsring van gemaakt wordt

 

✓ Uitleg over de verschillende soorten diamanten

 

✓ Uitleg over het verschil in prijs

 

✓ Beantwoorden van al je vragen

 

✓ Naar huis met een schitterende verlovingsring op zak voor je geliefde!

 

Combineer het uitzoeken van een verlovingsring met een bezoekje aan Heusden-Vesting!

Onze winkel is gevestigd in het leukste vestingstadje van Nederland: Heusden.
Heusden bruist: geniet van de mooie pandjes, gezellige terrasjes en unieke winkeltjes.

Gemakkelijk de juiste verlovingsring uitkiezen?

 

Een verlovingsring is het symbool van jullie liefde. Elke vrouw vindt het bijzonder dat je de moeite hebt genomen om een prachtige ring voor haar uit te zoeken. Voor deskundig advies ben je van harte welkom in onze zaak. We gaan er alles aan doen om jou te helpen aan de ideale verlovingsring voor je partner. Zo hoeft ze alleen nog maar ja te zeggen!

 

Of je nu uit Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Breda, Den Bosch of waar dan ook vandaan komt. Een verlovingsring koop je eenmalig en dan moet het perfect zijn! Laat je daarom goed adviseren en kom gezellig naar de vakman in Heusden-Vesting!  Bovendien krijg je bij ons na aankoop van je verlovingsring een tegoedbon voor de aankoop van jullie trouwringen. Mooi meegenomen toch?

huwelijksaanzoek met verlovingsring
Wil je graag een verlovingsring komen uitzoeken?

Een afspraak maken is niet per se nodig, maar het heeft wel voordelen:
✓ We zorgen dat er een extra medewerker is
✓ Je hebt alle tijd om rustig de verlovingsringen te bekijken

 

Heb je interesse in een speciale ring op deze website? laat het ons dan even weten.
Het zou vervelend zijn als deze net verkocht is.
De ringen op deze site zijn slechts een greep uit onze collectie, in onze winkel kun je nog veel meer ringen bekijken.
Daar vind je (smalle) gouden ringen vanaf €100,- tot zeer luxe ringen.

Maak hieronder je afspraak ⤵︎