Inspiratie witgouden trouwringen

 

 

Witgouden trouwringen met diamant

Wit gouden trouwringen

Witgouden trouwringen zijn de laatste jaren een duidelijke trend. En dat is niet voor niets! Witgoud is mooi, stijlvol en tijdloos. Bovendien combineert het prachtig met diamant.

Bekijk op deze pagina:

Witgouden trouwringen kopen

Witgouden trouwringen in elke prijsklasse

Jullie zijn op zoek naar mooie trouwringen van witgoud voor een goede prijs. Ieder bruidspaar heeft een eigen budget. 
Wat veel bruidsparen niet weten is dat ze zelf invloed hebben op de prijs. De goudprijs is een vast gegeven. Daar kun je niet omheen. Maar er zijn wel veel andere opties waarmee je het uiteindelijke prijskaartje kunt bepalen. Het is goed deze opties uitgebreid te bespreken. We leggen alle voor-en nadelen duidelijk uit, maar jullie bepalen. 
Als we alle opties uitgelegd hebben, krijgen we vaak de opmerking dat bruidsparen verrast zijn over de vele mogelijkheden om trouwringen aan te passen. Zo fijn als trouwringen binnen het budget vallen. 
Witgouden trouwringen prijs
Een kleine sneakpreview van onze trouwringen in witgoud

Witgouden trouwringen met diamant

Een diamant in je trouwring geeft een prachtige schittering aan je ring. De manier waarop diamant in je trouwring wordt gezet en de kwaliteit bepalen de fonkeling van de diamant. Diamanten kunnen in, op en tussen de ring gezet worden. Je kiest eerst de vorm van de ring die je mooi vindt. Daarna kies je de wijze waarop de diamant(en) in je ring gezet wordt. De mogelijkheden zijn ontelbaar. 

 

Wij horen regelmatig van onze bruidsparen dat ze het fijn vinden om de verschillende zettingen in trouwringen te kunnen passen. De fonkeling van een diamant komt pas goed tot zijn recht als de ring om je vinger zit. 
trouwring witgoud met diamant
Een kleine sneakpreview van witgouden trouwringen met diamant:

Bijzondere trouwringen in witgoud

We merken dat steeds meer bruidsparen op zoek zijn naar trouwringen met een bijzonder accent. Dit bijzondere accent kan een afwijkende vorm zijn, een persoonlijke toevoeging zoals een vingerafdruk of een speciale afwerking.
 
Enige tijd geleden kwam er bij ons een bruidspaar dat op zoek was naar trouwringen in de kleur witgoud met zowel een stoere als romantische uitstraling. Dat was even puzzelen maar het is wel gelukt. Ze hebben gekozen voor brede stoere trouwringen met romantische lijnen. De combinatie van zwarte met witte briljant is de finishing touch. Bruidspaar helemaal happy!
Dat net even out of the box denken is een uitdaging die wij graag aangaan. 
Bijzondere witgouden trouwringen

Luxe witgouden trouwringen

We ontwerpen regelmatig zelf zeer luxe trouwringen in witgoud. Deze worden speciaal gemaakt. We hebben hier geen afbeeldingen van online staan. Zo blijft het ontwerp exclusief voor het bruidspaar. 
Willen jullie hier meer over weten? Maak dan een afspraak met goudsmid Sylvester Andriessen. 
Luxe witgouden trouwring met grote briljant