Inspiratie trouwring ontwerpen

 

Trouwringen handgemaakt door goudsmid

Trouwring ontwerpen, ambachtelijk gesmeed

Zijn jullie op zoek naar unieke ringen? Ringen die niet iedereen heeft? Dan loop je vaak tegen wat extra obstakels aan. Je bent op zoek naar iets wat er niet is… Hoe pak je dat aan? Eigenlijk kun je wel wat extra hulp gebruiken. Iemand die je mee kan nemen in het ontwerpproces. Iemand die je de voor- en nadelen uit kan leggen. Iemand die jullie trouwringen vakkundig kan maken. Jullie gaan je trouwringen dagelijks dragen en dan moeten ze natuurlijk wel mooi zijn en fijn zitten!

 

Gelukkig ben je niet de enige die hier tegen aanloopt. Zit jij ook met vragen? Goudsmid Sylvester beantwoordt ze graag! Vermeld even dat je komt voor uniek gesmeden trouwringen. Dan zorgen wij dat Sylvester tijd vrij heeft om al jullie vragen te beantwoorden.

Trouwring ontwerpen, 3D tekenen

Als goudsmid maak ik veel trouwringen zelf. Echter… soms kan dat technisch niet op de ambachtelijke wijze. Of er gaan zoveel uren in zitten dat het veel te kostbaar wordt. Daar is nu een oplossing voor met de nieuwste technieken!

 

Je hebt vast wel eens gehoord dat er veel mogelijk is met 3D printen. Het is nog niet mogelijk om een gouden ring uit de printer te laten rollen. Maar het kan wel op een andere manier! Hoe gaat dit in zijn werk? We maken samen een schets, deze wordt uitgewerkt in een 3D-tekening. Na akkoord laten we een mal printen. Deze mal wordt gebruikt om jullie trouwringen te gieten. De afwerking gebeurt op ambachtelijke wijze door mijzelf. Op deze manier is echt bijna alles mogelijk! Heb je vragen of interesse? Laat het me weten.

trouwringen laten maken

Trouwringen ontwerpen, al meer dan 30 jaar mijn passie!

Al meer dan 30 jaar ontwerp en smeed ik trouwringen voor bruidsparen. Ik hoor vaak dat mijn klanten na jaren nog steeds erg blij zijn met hun speciale trouwringen. 

 

Dus heb je iets in je hoofd maar kun je het niet vinden? Kom dan langs. Vaak heb ik de oplossing voor jullie!

trouwring ontwerpen goudsmid Sylvester Andriessen