Trouwringen-kopen-met korting

De mooiste trouwringen:
Zeer scherpe prijzen!

Het maken van trouwringen is vakwerk. Trouwringen worden dagelijks gedragen en daarom is het belangrijk dat jullie trouwringen perfect passen. Daarnaast is een prijs die past binnen jullie budget natuurlijk ook belangrijk!  Bij Juwelier & Goudsmid Sylvester Andriessen weten we daar alles van. Als goudsmid zijn wij (heel vaak) in staat om jullie trouwringen zo aan te passen dat ze wel binnen jullie budget passen!

Wij staan voor:
✓ kwaliteit
✓ eerlijk en vakkundig advies
✓ scherpe prijzen
✓ heel veel keuze
✓ net even een stapje extra

Interesse? Neem contact met ons op!

Trouwringen-met-korting
Bekijk trouwringen  ⤵︎

Geelgouden trouwringen aangepast aan jullie budget!

 

Geelgouden trouwringen koop je bij de vakman in Heusden! Kom langs en bekijk de grote keuze in geelgouden ringen. Van stoer tot subtiel, van klassiek tot modern, we hebben ze allemaal voor je. Speciale wensen? Geen probleem! Sylvester Andriessen is goudsmid. Hij kan (bijna) alle ringen maken die jullie willen.

Geelgouden-trouwringen-met-korting
Witgouden-trouwringen-met-korting

Scherpe prijzen voor witgouden trouwringen 

 

Ben je op zoek naar witgouden trouwringen die wel passen binnen jullie budget? Kom dan naar het gezellige vestingstadje Heusden. Goudsmid Sylvester Andriessen heeft altijd de nieuwste modellen witgouden trouwringen in zijn collectie.  Kies je voor witgoud dan kies je voor mooie, stijlvolle en tijdloze trouwringen. Daarnaast komt diamant het beste tot zijn recht in witgoud. De schittering is dan optimaal.

De mooiste bicolor trouwringen voor de beste prijs!

 

Bicolor trouwringen zijn trouwringen met twee kleuren. Combinaties die veel voorkomen zijn witgoud met geelgoud of roodgoud met witgoud. Bij goudsmid Sylvester Andriessen zijn alle combinaties mogelijk. Het grote voordeel van bicolor trouwringen is dat ze bijna altijd passen bij de sieraden die je al hebt. Dit maakt dat deze ringen erg populair zijn.

Bicolor-trouwringen-met-korting
Roodgouden-trouwringen-met-korting

Roodgouden en Apricot trouwringen 

 

Op zoek naar trouwringen met een warme uitstraling? Kom dan eens roodgouden of trouwringen in de kleur Apricot passen. De Apricot kleur lijkt een beetje op roodgoud maar heeft een iets zachtere uitstraling. Deze kleur past bij iedere huidskleur. Goed om te weten is dat we bijna alle trouwringen in deze kleur kunnen maken.

Kies ook voor trouwringen tegen scherpe prijzen!

Bekijk wat andere bruidsparen vertellen over ons
Lees wat Paul en Karine vertellen over hun ervaring over het kopen van trouwringen

Paul & Karine

Eén van de leuke voorbereidingen was het uitzoeken van de ringen. We wilden onze trouwringen graag in Heusden uitzoeken omdat we hier graag komen. We voelden ons direct op ons gemak in jullie juwelierszaak. Na heel wat gezien te hebben vonden we een “ringen set” die we allebei meteen mooi vonden. Later slaagde ik als aanstaande bruid bij jullie voor bijpassende feestelijke oorbellen. Ook het inzetten van steentjes in de armband van mijn oma was geen enkel punt, zo was ze er toch nog een beetje bij. Hartelijk dank voor jullie bijdrage.

Waarom kies je voor trouwringen bij de trouwringenspecialist in Heusden. Leopold en Loes vertellen

Leopold & Loes

We zijn super blij met de ringen. Ik krijg nog steeds heel veel complimenten over mijn verlovingsring

Waarom koop je trouwringen bij een goudsmid. Lees het verhaal van Leopold en Loes

Kevin & Carmen

Wij zijn getrouwd op een prachtig stukje strand op Corfu. Toen we op zoek gingen naar onze ringen zochten we naar ringen met de meander-tekening in de combinatie rood-en witgoud In België vonden we geen enkele winkel, dus zijn we op zoek gegaan bij onze Noorderburen. Als bij toeval kwamen we terecht in het pittoreske stadje Heusden. We hebben dus niet enkel mooie unieke ringen gevonden, maar ook een leuke streek waar we regelmatig naar terugkeren met onze hond Luna.

Goed advies en service bij trouwringen bij juwelier en goudsmid Sylvester Andriessen

Wij staan voor kwaliteit en vakmanschap. Wat betekent dit als jullie trouwringen bij ons kopen?

Levenslange garantie op fabricagefouten.

Gratis graveren van jullie trouwringen.

Gratis jaarlijkste controle van de zetting van diamanten in jullie ringen.

Gratis jaarlijks ultrasonisch reinigen van jullie trouwringen.

Speciale wensen of aanpassingen? Geen probleem voor onze goudsmid!