Vingerafdruk sieraad

Sieraden met een vingerafdruk in zilver, goud, leer of titanium.

 

Een sieraad met een vingerafdruk symboliseert een verbondenheid van u met uw geliefde. Hoe mooi is het om een persoonlijk sieraad te dragen met daarop de vingerafdruk van uw partner, kinderen, ouders of van de poot van een geliefd huisdier.

Er zijn veel mogelijkheden om een mooi sieraad met vingerafdruk te maken. Zo kunnen we een afdruk maken op een ring of ketting, maar ook op een stoere leren armband of een elegante slavenarmband. Voor het maken van een sieraad met vingerafdruk is er uiteraard een afdruk nodig van een vinger. Deze afdruk kan gemaakt worden van inkt, was of siliconen.

De vingerafdruk kan op diverse manieren op uw sieraad aangebracht worden

Een oppervlakkige lasergravure, een diepere lasergravure of een handgravure. In ons goudsmidatelier kunt u voorbeelden bekijken van de verschillende soorten gravures. Zo is er altijd een gravure die bij u past. Ook kunt u combinaties bekijken om as te verwerken in een sieraad. De levertijd is afhankelijk van de gravure die u kiest. Dit varieert van 1,5 tot max. 6 weken.

Extra service: gratis inktsetje

Wilt u graag een vingerafdruk maken, maar tikt de klok wegens verdrietige redenen? Mail dan naar info@sylvesterandriessen.nl. Vermeld uw telefoonnummer en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wij hebben voor u een inktsetje klaar liggen waarmee u zelf gemakkelijk een afdruk kunt maken.

Wilt u ook een sieraad met vingerafdruk laten maken?