Inspiratie geelgouden trouwringen

 

 

Trouwringen-geelgouden

Geelgouden trouwringen

Geelgouden trouwringen zijn tijdloos. De kleur is warm en intens. Dit maakt geelgoud een gewilde kleur voor trouwringen. Kies voor hoogglans gepolijst of voor subtiel mat. Met een briljantje of juist niet. Bijna alles is mogelijk. En als het er niet is, dan maken we het voor jullie!

Bekijk op deze pagina:

Gouden trouwringen

Klassieke geelgouden trouwringen

De klassieke gouden trouwring heeft veel verschillende variaties. Vaak wordt er gedacht aan een standaard gouden trouwring. Niets is minder waar! 
De vorm van de trouwring bepaalt een groot gedeelte van de uitstraling. Een klassieke trouwring maak je persoonlijk door te spelen met de “bolling”, breedte of de afwerking. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ring die bol of juist vlak loopt. Voor glanzend of matte ringen, of een mooie hamerslag. Er zijn echt ontelbare mogelijkheden.
Door de verschillende opties om je vinger te schuiven weet je welke ring het mooiste aan je hand staan. Je kunt ze bij ons in de winkel in alle opties bekijken en passen. Zo maak je altijd de juiste keuze.
Klassieke gouden trouwring
Een kleine sneakpreview van onze klassieke gouden trouwringen

Gouden trouwringen met diamant

Een diamant in je trouwring geeft extra sprankeling aan je ring. Je kunt diamanten op veel verschillende manieren in je trouwring laten zetten. De zetting bepaalt voor een groot gedeelte de schittering van de diamanten. Diamant kan in, op of tussen de ring gezet worden.  De ene zetting geeft een subtiele uitstraling, de andere maakt de ring een stuk stoerder. Keuze genoeg! 

 

Wij merken dat het kiezen van de juiste ring gemakkelijker is wanneer bruidsparen de ringen om hun vingers kunnen bewonderen. 
Gouden trouwringen met diamant
Een kleine sneakpreview van gouden trouwringen met diamant:

Bijzondere gouden trouwringen

Er zitten regelmatig bruidsparen bij ons aan tafel die op zoek zijn naar trouwringen van goud die net even anders zijn.
 
Nadat we even in gesprek zijn blijkt dat ze helemaal gevallen zijn voor die ene ring, maar dat het streepje of briljantje net op een andere plek zou moeten zitten. Dat is vaak niet te vinden binnen een standaard collectie. Als ze horen dat dit (bijna) altijd wel mogelijk is dan zijn ze blij verrast. 
Daarnaast horen we vaak dat bruidsparen graag een persoonlijk tintje willen toe voegen aan de trouwringen. Denk hierbij b.v. aan de vingerafdruk van je partner, een persoonlijke gravering of een bijzondere afwerking. Allemaal mogelijk!
Gouden trouwringen met vingerafdruk

Luxe gouden trouwringen

We ontwerpen  regelmatig zelf zeer luxe trouwringen. Deze worden speciaal gemaakt naar eigen ontwerp of naar ontwerp van jullie. Veel afbeeldingen van deze lijn zul je niet online vinden. Dit is vaak op verzoek van onze klanten. Zo blijft het ontwerp en de vormgeving uniek. 
luxe gouden trouwringen