Inspiratie bicolor trouwringen

 

 

Bicolor trouwringen kopen

Bicolor trouwringen

Het grote voordeel van bicolor trouwringen is dat je trouwring altijd past bij je andere sieraden. Dat maakt dat deze ringen erg populair zijn. Vaak wordt er gekozen voor een combinatie van witgoud met geelgoud. De laatste tijd zien we dat de combinatie van roodgoud met witgoud erg in opkomst is.

Bekijk op deze pagina:

Bicolor trouwringen kopen

Bicolor trouwringen in de kleuren geel- en witgoud

Draag jij geelgouden, witgouden en/of zilveren sieraden? Dan is het heel fijn als je trouwring past bij al deze kleuren.
In de afgelopen 30 jaar hebben wij gemerkt dat de kleur van trouwringen aan mode onderhevig is. Dit is niet alleen afhankelijk van de trend in trouwringen. Ook het modebeeld van kleding speelt daarin mee. Vooral de kleuren van kleding zijn bepalend. Zien we bijvoorbeeld veel bruin en groen, dan merken wij direct dat de vraag naar geelgouden sieraden toeneemt. Zien we veel blauw en paars in het modebeeld, dan wordt er vaker gekozen voor witgoud. 
Door te kiezen voor trouwringen in meerdere kleuren matcht je trouwring altijd bij je kleren en andere sieraden.
Trouwringen bicolor geelgoud met witgoud
Een kleine sneakpreview van onze trouwringen in de combinatie geelgoud met witgoud

Bicolor trouwringen in de kleuren rood- en witgoud

De combinatie van roodgoud met witgoud is de laatste tijd sterk in opkomst. 
Als jullie op zoek zijn naar ringen die tijdloos zijn maar net even anders, pas dan eens trouwringen gemaakt van roodgoud met witgoud. De warme kleur van het roodgoud vormt een bijzonder mooi contrast met de koele kleur van witgoud. Je kan kiezen voor een subtiele tint roodgoud in de vorm van dunne strepen, in combinatie met een breed vlak witgoud. Of juist andersom! Jij bepaalt welke kleur het meest mag opvallen. 
Willen jullie de ringen nog iets warmer maken, dan kun je overwegen om een 3e kleur toe te voegen: geelgoud. De verdeling van de 3 kleuren bepaalt dan de uitstraling van jullie ringen. Een unieke combinatie!
Trouwringen-rood-en-witgoud-met-briljant
Een kleine sneakpreview van onze trouwringen in de kleuren roodgoud met witgoud

Zelf de kleur van je trouwringen samenstellen

Trouwringen in meerdere kleuren bieden jullie de mogelijkheid om je eigen kleurencombinatie te kiezen. 
Soms sta je voor een dilemma. Bijvoorbeeld: jouw voorkeur voor je trouwring gaat uit naar geelgoud en je partner vindt witgoud veel mooier. Eigenlijk willen jullie dezelfde ringen, maar dit maakt het wel lastig. Het voordeel van ringen in meerdere kleuren is dat je de kleurcombinatie kunt omdraaien. Jij een ring met als hoofdkleur geelgoud en een wit accent en je partner een ring met de hoofdkleur witgoud en een geelgouden accent. 
Op deze manier hebben jullie een set trouwringen dat bij elkaar past, maar waarin toch je eigen voorkeur verwerkt is. Eenheid in verscheidenheid!
Trouwringen-twee-kleur-goud-kleuren-omgekeerd
Hieronder een klein aantal voorbeelden waarin de kleuren omgedraaid zijn

Bijzondere bicolor trouwringen

Ben je op zoek naar trouwringen met een bijzondere uitstraling? Daar zijn trouwringen met meerdere kleuren uitermate geschikt voor!
 
Op de foto zie je trouwringen van een bruidspaar dat op zoek was naar stoere, aparte ringen. Toen ze de ringen om hun vingers pasten, vonden ze de ruwe afwerking toch net even te heftig. Door een glanzende baan witgoud (en een mooie rij briljantjes voor de bruid) toe te voegen, zijn de ringen precies geworden waar ze op zoek naar waren. 
Dit spelen met materialen, kleuren en afwerking is voor ons een echte uitdaging. Het kan natuurlijk ook veel minder extreem dan op deze foto. Maar het geeft wel mooi weer hoeveel mogelijkheden er zijn om jullie ringen persoonlijk te maken. 
Bijzondere bicolor trouwringen in geelgoud met witgoud