Gouden sieraden

Elegant, stijlvol en tijdloos!

Gouden colliers

Helemaal trendy zijn de fijne gouden kettinkjes. Wat zijn ze mooi! Ze worden kort om de hals gedragen. We hebben ze in heel veel verschillende soorten en maten. Kom langs om te kijken welk modelletje het mooiste staat!

 

Uiteraard hebben we nog veel meer gouden kettinkjes. We hebben een grote keuze in verschillende basis kettinkjes. In diverse soorten schakels, kleuren, diktes en lengtes. Geschikt voor een gouden hangertje.

 

Bent u op zoek naar een sierlijk collier zonder hanger? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht!

Fijne gouden ketting

Geelgoud gecombineerd met witgoud of
witgoud gecombineerd met roodgoud

Ideaal, een combinatie van twee verschillende kleuren goud! Geelgoud met witgoud, of juist witgoud met roségoud. U kunt deze sieraden perfect combineren bij zilver, staal, geelgoud en witgoud. Multifunctioneel en mooi! We hebben een groot assortiment bicolor sieraden voor u in onze winkel.

Geelgoud met witgouden setje sieraden

Gouden sieraden met parels

Parels zijn weer helemaal terug van weggeweest! De klassieke en stijlvolle uitstraling van deze sieraden matchen bij de zakelijke en tijdloze outfit. De combinatie van parels met 14 krt. goud geven de sieraden een luxe look. We hebben in onze winkel parelsieraden in alle prijsklasse.

Gouden sieraden met parels

Gouden armbanden

Elegantie door de jaren heen. Een mooie gouden armband staat bijzonder sierlijk. We hebben voor u een ruime collectie armbanden. Soepel vallende armbanden, slavenarmbanden, bedelarmbanden en nog veel meer. Armbanden in geelgoud, witgoud, roségoud of een combinatie hiervan. Kom ze passen!

Gouden ringen

Gouden ringen zijn tijdloos. In onze winkel hebben we ringen van geelgoud, witgoud, roségoud en ringen met combinaties van verschillende kleuren goud. Strakke ringen, met of zonder stenen. Sierlijk bewerkte ringen en nog veel meer.

 

We kunnen natuurlijk ook een ring voor u maken. Bent u op zoek naar een bepaald model ring en kunt u het niet vinden? Kom langs en vertel ons wat u graag wilt. Wij laten u graag zien of uw ring technisch te maken is.  Alvast inspiratie opdoen? Bekijk dan een klein gedeelte van de sieraden die goudsmid Sylvester Andriessen gemaakt heeft.

Gouden oorbellen

Gouden oorbellen maken een outfit compleet. Kom leuke oorknopjes, oorringen of oorhangers passen in onze winkel. We hebben een mooi assortiment oorbellen in geelgoud, witgoud, roségoud of combinaties hiervan.

Gouden baby plaatarmbandjes

Het blijft er leuk uit zien: piepkleine armbandjes voor kinderen. De armbandjes hebben allemaal een tussenoogje. Hiermee kunt u gemakkelijk de lengte aanpassen als ze ouder worden. We hebben ze in verschillende start lengtes. Verkrijgbaar in geelgoud en witgoud, en in diverse ontwerpen. Roségouden armbandjes zijn moeilijk tot niet “kant en klaar” te verkrijgen. Daarom maken we deze zelf op bestelling.

 

Bij aankoop van een armbandje graveren wij dit gratis!

Gouden baby plaat armbandje

Gouden sieraden met diamant

Een diamant in een sieraad heeft allure. De schittering van de diamant is blijvend. We hebben een mooie collectie sieraden met diamant in onze winkel.

 

Bekijk ook onze pagina:

sieraden met diamant of

lees de tips en weetjes van goudsmid Sylvester over diamant

Gouden sieraad laten maken

Naast ons assortiment gouden sieraden ontwerpt en maakt goudsmid Sylvester Andriessen ook veel sieraden zelf.

 

Heeft u zelf een bepaald idee en kunt u dit niet vinden? Dan kunnen we ook een sieraad voor u maken. We vertellen u graag de mogelijkheden.

 

Gouden aanzoeksring

Zet de grote vraag kracht bij met een adembenemende verlovingsring! We hebben ze in alle soorten en maten in onze winkel! Met zirkonia, diamant of een mooie strakke ring. Er zit vast en zeker de perfecte ring voor jouw geliefde bij. Dan is er geen ander antwoord denkbaar dan: Ja, ik wil!

 

Kom langs en laat je adviseren door de vakman!

 

 

In onze winkel hebben we nog veel meer gouden sieraden 

Kom ze passen en kies voor advies en service van de vakman!