Zwarte diamant in een trouwring

Witgouden trouwring met zwarte diamant

Zwarte diamant in een trouwring

Wat maakt een trouwring met een zwarte diamant bijzonder?

Een zwarte diamant in een trouwring wordt steeds populairder. Bruidsparen zijn steeds meer op zoek naar trouwringen die niet iedereen draagt. Een zwarte diamant maakt je trouwring onderscheidend. De combinaties met deze diamanten zijn oneindig.

De schittering van een zwarte diamant

Zwarte diamant fonkelt heel anders dan een witte diamant. Deze diamanten hebben een eigen schoonheid. De kleur kan variëren van donkergrijs tot zwart. Deze donkere kleur geeft een aparte en chique uitstraling. Zwarte diamanten worden in een ring vaak gecombineerd met witgoud, palladium of platina. De donkere kleur komt in deze combinatie optimaal tot zijn recht. Jullie trouwringen worden met een zwarte diamant echte blikvangers.

Zwarte diamant in combinatie met witte diamant

Zwarte diamanten kun je heel mooi matchen met witte diamanten. Door het sterke contrast komen beide edelstenen prachtig tot zijn recht. De mogelijkheden om zwarte en witte diamanten samen in je ring te laten zetten zijn eindeloos. Alles hangt af van je persoonlijke stijl en voorkeur.

De verschillende slijpvormen van zwarte diamant

Een zwarte diamant kan op verschillende manieren geslepen worden. Het slijpsel bepaalt de vorm van de diamant. Veel voorkomende slijpsels zijn het briljant, baguette en princess slijpsel. De vorm van de diamant bepaalt mede de uitstraling van je ring. Een vierkante diamant maakt je ring stoer, een rij zwarte briljantjes elegant. Wil je meer weten over de verschillende slijpvormen? Lees dan het artikel over de verschillende slijpvormen.

zwarte briljanten voor in trouwring

In iedere trouwring kan een zwarte diamant!

Hebben jullie de allermooiste trouwringen gezien maar zit er geen zwarte diamant in? Voor goudsmid Sylvester Andriessen is dit geen probleem. Hij kan in (bijna) alle trouwringen zwarte diamant zetten. Ook de vorm van de zwarte diamant kunnen jullie zelf kiezen. Op deze manier kunnen de ringen compleet naar eigen smaak en idee gemaakt worden. Daarbij is zwarte diamant vaak een stuk voordeliger dan witte diamant. Dus om de prijs hoeven jullie het niet te laten.

Kies een zetting die je mooi vindt

Een zwarte diamant kan op veel verschillende manieren in een trouwring gezet worden. Waar je goed op moet letten is dat de diamant past bij je ring. De verhoudingen moeten kloppen. Meestal kunnen we de zetting die je mooi vindt in de ring van je keuze zetten. Benieuwd hoe dit er in het echt uit ziet? kom dan naar onze winkel. We kunnen je daar meer dan 50 verschillende manieren laten zien waarop een zwarte diamant in een trouwring gezet kan worden.

Waar komen zwarte diamanten vandaan?

Zwarte diamant wordt gevonden in afzettingen van rivierbeddingen in
-de centraal Afrikaanse Republiek,
-Brazilië en
-in de vulkaan Kozelski in Kamtsjatka (een schiereiland in oost-Azië )

Een aantal voorbeelden van trouwringen met zwarte diamant:
Willen jullie graag trouwringen met zwarte diamant komen passen?

Een afspraak maken is niet persé nodig, maar het heeft wel voordelen:
✓ We zorgen dat er een extra medewerker is
✓ Jullie hebben alle tijd om rustig trouwringen te passen

Maak hieronder jullie afspraak ⤵︎

Bekijk wat andere bruidsparen over ons zeggen:
Trouwringen review Marco en Annelinde

Marco & Annelinde

Er was direct de juiste gemoedelijke sfeer in de winkel. Wij zijn kundig geadviseerd bij de keuze voor onze trouwringen. Bedankt voor jullie bijdrage!

Trouwringen review Robert en Cristianne

Robert & Christianne

Ontzettend bedankt voor onze prachtige trouwringen en de hartelijke service!

Trouwringen review Kevin en Carmen

Kevin & Carmen

We waren op zoek naar speciale trouwringen. We hebben mooie en unieke trouwringen gevonden bij jullie, maar ook een leuke streek waar we regelmatig naar terugkeren!

Combineer het passen van jullie trouwringen met een bezoekje aan Heusden-Vesting!

Onze winkel is gevestigd in het leukste vestingstadje van Nederland: Heusden.
Heusden bruist: geniet van de mooie pandjes, gezellige terrasjes en unieke winkeltjes. Alles voor een romantisch dagje uit!

Lees verder over: