Trouwringen rood- en witgoud

Trouwringen-rood-en-witgoud-meer-informatie

Trouwringen rood- en witgoud

Trouwringen in de kleuren rood- en witgoud zijn in opmars

Trouwringen van rood- en witgoud zijn gemakkelijk te combineren. Ze zijn prachtig met gekleurde stenen en gaan moeiteloos samen met zilver en goud.

Hoe ontstaan de kleuren witgoud en roodgoud?

Al het goud is van nature geelgoud. Door het toevoegen van bijmaterialen (legeringen) ontstaan de kleuren witgoud en roodgoud. Witgoud ontstaat door het toevoegen van zilver en/of palladium. Roodgoud dankt zijn kleur aan een hoog kopergehalte. Een andere naam voor roodgoud is roségoud. De mix van roodgoud met witgoud zorgt voor een weergaloze mooie combinatie.

Hoe worden rood- en witgouden trouwringen gemaakt?

Rood- en witgouden trouwringen worden op een speciale manier met elkaar versmolten. Dit wordt zeer vakkundig uitgevoerd door onze fabrikanten. Jullie gaan de ringen levenslang dragen en dan is kwaliteit heel belangrijk!

Wat maakt rood- en witgouden trouwringen speciaal? 

De warme kleur van roodgoud steekt heel mooi af tegen de koele tinten van witgoud. Roodgoud is een speciaal materiaal met een subtiel effect. Deze kleur past bijzonder goed bij de meest uiteenlopende huidtinten. De combinatie van roodgoud met witgoud zorgt ervoor dat jullie trouwringen echte eyecatchers worden.

Rood- en witgouden trouwringen met briljant

Briljant geeft een fancy look aan jullie trouwringen. Witte briljanten staan prachtig in deze combinatie van kleuren. Zijn jullie op zoek naar trouwringen die net even anders zijn? Denk dan eens aan gekleurde diamanten. Door te spelen met bijvoorbeeld witte en cognackleurige diamanten worden de ringen totaal anders.


Rood- en witgouden trouwringen aanpassen aan jullie wensen

Hebben jullie mooie trouwringen gezien maar is er net iets wat jullie anders zouden willen? Stop met zoeken: goudsmid Sylvester Andriessen heeft de oplossing! Als ervaren goudsmid weet Sylvester precies hoe je materialen kunt veranderen. Voor hem is het geen moeite om jullie trouwringen aan te passen.

Hierbij kunnen jullie denken aan bijvoorbeeld:
– ringen breder of juist smaller maken
– ringen dunner of juist dikker maken
– de kleurencombinatie net andersom maken
– de ringen glanzend of juist mat maken
– hamerslag op jullie trouwringen aanbrengen
– ringen in een hoger of juist lager gehalte maken

Zo zijn er talloze manieren om jullie droomringen te maken. Dit alles natuurlijk tegen een zeer scherpe prijs!

In onze winkel kunnen jullie heel veel trouwringen in de kleuren rood- en witgoud bekijken en passen. We vertellen graag de verschillende mogelijkheden!

Een aantal voorbeelden van trouwringen in rood-en witgoud:
Lees verder over: