Rosé- of roodgouden trouwringen

Rose-of-roodgouden-trouwringen

Rosé- of roodgouden trouwringen

De verschillende mogelijkheden voor trouwringen in rosé- of roodgoud

Rosé-of roodgoud zien we steeds meer verschijnen. En dat is niet voor niets! De warme kleur staat bij veel verschillende huidtypes. Zijn jullie op zoek naar roodgouden trouwringen? Dan is het goed te weten dat we alle trouwringen kunnen maken in roodgoud.

Hoe ontstaat rosé- of rood goud?

Roodgoud ontstaat door de toevoeging van extra koper aan puur goud. Dit zorgt voor de mooie warme kleur van roodgoud. Roségoud is hetzelfde als roodgoud. Alleen de naam is anders.

Een nieuwe variant op de kleur roodgoud: amber of apricot goud

De kleur amber of apricot goud is vrij nieuw. Een andere benaming is ook wel middenkleur goud. Deze legering bevat minder koper dan roodgoud. Hierdoor behoudt de ring wat meer van zijn gele kleur. De kleur van de ringen wordt hierdoor zacht rood. Het ligt qua tint tussen geelgoud en rood goud. Aan de vinger toont de ring zeer zacht en chique! Deze kleur past bij vrijwel ieder type huid. Goed om te weten is dat we bijna al onze trouwringen in amber of apricot goud kunnen maken.

Diamant in roodgouden trouwringen

De fonkeling van een diamant in combinatie met een roodgouden ring straalt klasse uit. Vaak wordt er gekozen voor een briljant. Deze geeft een hoge schittering. Een diamant kan echter verschillende vormen hebben. Daarnaast kunnen diamanten op veel verschillende manieren in je trouwring worden gezet. Zo kunnen de diamanten op een rij gezet worden, kris kras als “strooisel” of  in een open zetting.  In onze winkel kunnen jullie meer dan 50 verschillende mogelijkheden bekijken. 

Exclusief: gekleurde diamant in roodgouden trouwringen

Zijn jullie op zoek naar totaal iets anders? Bekijk dan de mogelijkheden eens om een gekleurde diamant in jullie trouwringen te zetten. Je maakt de ringen stoer door zwarte diamant in je trouwring te zetten. Romantisch zacht door gekleurde diamant in je trouwring te zetten. Daarbij kun je denken aan diamant in de kleuren cognac of rose.

Roodgouden trouwringen aanpassen aan jullie wensen

-Kies zelf het goud gehalte

Roodgouden trouwringen kunnen gemaakt worden in verschillende gehaltes. Het gehalte geeft de hoeveelheid goud weer wat in trouwringen verwerkt zit. Hoe meer goud, hoe duurder de ringen. In Nederland worden trouwringen meestal gemaakt in 14 karaat goud. Willen jullie minder of juist meer goud in de trouwringen dan is dit uiteraard mogelijk. We kunnen bijna alle trouwringen leveren in 8, 9, 14 en 18 karaat. Wil je graag weten hoe het precies zit met de verschillen? Lees dan het artikel hierover.

-Kies je eigen afwerking

Roodgouden trouwringen krijgen een hele andere uitstraling door te kiezen voor een andere afwerking. Glanzende gedeeltes kunnen we mat maken (en andersom ook natuurlijk!) We kunnen groefjes breder of juist smaller maken. We kunnen de totale breedte van de ring veranderen. Zo zijn er nog heel veel verschillende manieren om roodgouden trouwringen zo te veranderen dat het jullie eigen unieke ringen worden. Als goudsmid kan Sylvester jullie alles vertellen over de verschillende mogelijkheden. Laat je hierover goed informeren. Niet iedere afwerking blijft lang zitten!

Een aantal voorbeelden van roodgouden trouwringen:
Lees verder over:
Bekijk wat andere bruidsparen over ons zeggen:
Trouwringen review Marco en Annelinde

Marco & Annelinde

Er was direct de juiste gemoedelijke sfeer in de winkel. Wij zijn kundig geadviseerd bij de keuze voor onze trouwringen. Bedankt voor jullie bijdrage!

Trouwringen review Robert en Cristianne

Robert & Christianne

Ontzettend bedankt voor onze prachtige trouwringen en de hartelijke service!

Trouwringen review Kevin en Carmen

Kevin & Carmen

We waren op zoek naar speciale trouwringen. We hebben mooie en unieke trouwringen gevonden bij jullie, maar ook een leuke streek waar we regelmatig naar terugkeren!

Combineer het passen van jullie trouwringen met een bezoekje aan Heusden-Vesting!

Onze winkel is gevestigd in het leukste vestingstadje van Nederland: Heusden.
Heusden bruist: geniet van de mooie pandjes, gezellige terrasjes en unieke winkeltjes. Alles voor een romantisch dagje uit!