Stoere trouwringen

Stoere-trouwringen

Stoere trouwringen

Stoere trouwringen met een sterke uitstraling

Wat is nu precies een stoere trouwring? Daar kun je natuurlijk allerlei verschillende ideeën over hebben. In het algemeen kun je zeggen dat stoere ringen vaak breed zijn. De lijnen zijn krachtig en recht. Vaak zijn de ringen mat gemaakt voor een rustige uitstraling.

De verschillende mogelijkheden om jullie trouwringen stoer te maken

Een stoere ring door hoogteverschil

Hoogteverschil in een trouwring geeft een stijlvol accent aan stoere trouwringen. Denk dan bijvoorbeeld aan fraaie (diagonale) banen over de ring. De ene baan is dan hoger dan de andere. De weglopende banen maken jullie trouwringen strak en net even anders. Voor het draagcomfort wordt er vaak voor gekozen om het hoogteverschil niet te groot te maken. De ring moet wel fijn blijven zitten tussen de vingers.

Een stoere ring door strakke lijnen

Strakke, rechte lijnen geven stoere trouwringen een robuuste uitstraling. Jullie kunnen zelf de diepte en afstand van de lijnen bepalen. Subtiel of juist duidelijk. We kunnen het allemaal maken. De verschillende mogelijkheden kunnen jullie bij ons allemaal bekijken.

Een stoere ring met briljant

Ook aan een stoere ring kun je een beetje sprankeling toevoegen. Kies voor bijvoorbeeld een rechte of vierkante diamant. Dit geeft een prachtig effect aan je trouwring. Gaan jullie liever voor iets totaal anders? Bekijk dan eens de trouwringen met zwarte diamant.  Een andere mogelijkheid is om te kiezen voor een stoere zetting. Door een strakke zetting worden de ringen totaal anders.

Een stoere trouwring in geelgoud, roodgoud of witgoud

Bij stoere trouwringen wordt er al snel gedacht aan trouwringen in mat witgoud. Dit hoeft echter niet! Ook geelgoud en roodgoud kunnen een krachtige uitstraling hebben. Door te spelen met hoogteverschil, afwerking of keuze van briljant krijgen trouwringen in geelgoud en roodgoud een stoere uitstraling.

Een stoere trouwring door een andere afwerking

Op zoek naar een totaal andere uitstraling?  Kijk dan eens naar een andere afwerking van jullie trouwringen. Hierdoor veranderen de trouwringen compleet. Daarbij kun je denken aan bijvoorbeeld een ijsmattering of hamerslag. Ook een “organische” afwerking geeft een totaal andere uitstraling aan jullie trouwringen.

Een aantal voorbeelden van stoere gouden trouwringen:
Ook interessant om te lezen: