Trouwringen geel- en witgoud

Trouwringen geel-en witgoud

Trouwringen geel- en witgoud

Trouwringen van geel-en witgoud zijn gemakkelijk te combineren!

Het grote voordeel van bicolor trouwringen is dat deze wat betreft kleur gemakkelijk bij andere sieraden passen. Dit maakt dat deze ringen erg populair zijn. Eén van de mogelijkheden van bicolor trouwringen is de combinatie van geel-en witgoud.

Hoe worden geel-en en witgouden trouwringen gemaakt?

Geel-en witgouden trouwringen worden op een high-tech manier met elkaar versmolten. Dit is een zeer specialistisch procedé wat vakkundig uitgevoerd wordt door onze fabrikanten. Jullie gaan de ringen tenslotte levenslang dragen en dan is kwaliteit heel belangrijk!

De verschillende mogelijkheden:

Breed of juist smal? Het kan allebei!

De breedte van een trouwring is afhankelijk van persoonlijke smaak, maar ook van de grootte van de hand. We kunnen alle trouwringen van geel-en witgoud in verschillende breedtes maken. Vaak wordt er voor gekozen om een trouwring van een man breder te maken dan de trouwring van een vrouw. Zo hebben jullie dezelfde ringen, maar passen ze toch mooi op de hand van jullie allebei.

Hetzelfde model maar dan de kleuren net andersom

Stel: jullie hebben prachtige ringen gezien, maar jij vindt de ringen het mooiste met hoofdzakelijk geelgoud en een witgoud accent en je partner vindt het net andersom mooier. Dat hoeft geen probleem te zijn. We kunnen de kleuren van je partner dan omdraaien of er een andere kleur tegenaan zetten. Op deze manier hebben jullie dezelfde trouwringen met ieder je eigen persoonlijke kleurcombinatie. Praktisch alles is mogelijk!

Een aantal voorbeelden: dezelfde ring in een andere kleurcombinatie

De afwerking van trouwringen in geel-en witgoud

Ook in de afwerking van trouwringen zijn er verschillende mogelijkheden. De ringen kunnen bijvoorbeeld glanzend of mat afgewerkt worden. Glanzend gepolijst goud fonkelt mooi en springt in het oog. Gematteerd goud oogt wat donkerder en heeft een rustige uitstraling. Door een gedeelte van een trouwring te matteren en andere vlakken juist hoogglans te polijsten krijgen trouwringen een  speels effect. Als goudsmid kan Sylvester jullie alles vertellen over de verschillende mogelijkheden. Laat je hierover goed informeren. Niet iedere afwerking blijft lang zitten!

Geel- en witgouden trouwringen met vingerafdruk

Hoe bijzonder is het om de vingerafdruk van je partner in je trouwring te laten zetten. Dit is in bijna alle trouwringen mogelijk. We doen dit altijd in overleg met jullie. In onze winkel kun je hier verschillende voorbeelden van bekijken.

Stoer of juist elegant? 

Gaan jullie voor een stoere uitstraling? Kies dan voor een (iets) bredere rechte ring. Door rechte lijnen te  combineren met een matte afwerking ontstaat een robuust effect. Ook een zwarte briljant in het witgouden gedeelte van een trouwring geeft de ring een extra stoere twist. 
Liever een elegante uitstraling? Kies dan voor rondere vormen. Combineer een sprankelende briljant met een glanzende ring.
In onze winkel kunnen jullie heel veel trouwringen in de kleuren geel-en witgoud bekijken en passen. We vertellen graag de verschillende mogelijkheden!

Een aantal voorbeelden van trouwringen in geel-en witgoud:
Willen jullie graag trouwringen in geel-en witgoud komen passen?

Een afspraak maken is niet persé nodig, maar het heeft wel voordelen:
✓ We zorgen dat er een extra medewerker is
✓ Jullie hebben alle tijd om rustig trouwringen te passen

Maak hieronder jullie afspraak ⤵︎

Bekijk wat andere bruidsparen over ons zeggen:
Trouwringen review Marco en Annelinde

Marco & Annelinde

Er was direct de juiste gemoedelijke sfeer in de winkel. Wij zijn kundig geadviseerd bij de keuze voor onze trouwringen. Bedankt voor jullie bijdrage!

Trouwringen review Robert en Cristianne

Robert & Christianne

Ontzettend bedankt voor onze prachtige trouwringen en de hartelijke service!

Trouwringen review Kevin en Carmen

Kevin & Carmen

We waren op zoek naar speciale trouwringen. We hebben mooie en unieke trouwringen gevonden bij jullie, maar ook een leuke streek waar we regelmatig naar terugkeren!

Combineer het passen van jullie trouwringen met een bezoekje aan Heusden-Vesting!

Onze winkel is gevestigd in het leukste vestingstadje van Nederland: Heusden.
Heusden bruist: geniet van de mooie pandjes, gezellige terrasjes en unieke winkeltjes. Alles voor een romantisch dagje uit!

Lees verder over: