Vintage en retro trouwringen

Vintage en retro trouwringen

Vintage en retro trouwringen

Wat is een vintage en wat is retro trouwring?

Een vintage trouwring is een ring gemaakt in de jaren zestig of zeventig. Vaak zijn deze al een hele tijd gedragen. Retro ringen zijn nieuwe ringen waarvan de vormgeving geïnspireerd is op de ontwerpen van die tijd.  

Hoe zien de vintage en retro trouwringen eruit?

Als we terugkijken naar de trouwringen van deze jaren dan zie je een aantal kenmerken steeds verschijnen. Dit zijn de bolletjes en de kartel randjes. Deze geven de trouwringen een super romantische uitstraling. Uiteraard zijn de ringen van nu aangepast aan de stijl van deze tijd. Speels met een elegante uitstraling. Ringen waarmee jullie jezelf onderscheiden.

Unieke vintage of retro trouwringen

Zijn jullie op zoek naar trouwringen in vintage stijl die niemand heeft? Maak dan eens een afspraak met goudsmid Sylvester Andriessen. Hij heeft al veel unieke trouwringen ontworpen. Onderstaande ring heeft hij in opdracht van een bruidspaar gemaakt. De bijpassende herenring was in dit geval een gladde ring.

Vintage-retro-stijl-ring-handgemaakt

 

Van een “oude” vintage ring een nieuwe ring laten maken

De gevoelswaarde bij een vintage ring is vaak hoog. Misschien komen de ringen uit de familie. Dan is het heel bijzonder om deze door te geven naar een volgende generatie. Vaak is het mogelijk om deze ringen op te knappen. Het is belangrijk dat de ringen een goede kwaliteit hebben en niet “versleten” en dun zijn. Is dit niet mogelijk, dan kunnen we het goud smelten en verwerken in jullie nieuwe ringen.

Waarom kiezen voor een nieuwe (vintage) retro ring?

Als jullie de stijl van de vintage ringen mooi vinden bekijk dan eens de nieuwe lijn retro ringen. Stuk voor stuk mooie ringen met een authentieke twist. De ringen zijn mogelijk in bijna alle kleur combinaties.

Bekijk een aantal nieuwe trouwringen in vintage stijl:
Willen jullie graag trouwringen in vintage stijl komen passen?

Een afspraak maken is niet persé nodig, maar het heeft wel voordelen:
✓ We zorgen dat er een extra medewerker is
✓ Jullie hebben alle tijd om rustig trouwringen te passen

Maak hieronder jullie afspraak ⤵︎

Bekijk wat andere bruidsparen over ons zeggen:
Trouwringen review Marco en Annelinde

Marco & Annelinde

Er was direct de juiste gemoedelijke sfeer in de winkel. Wij zijn kundig geadviseerd bij de keuze voor onze trouwringen. Bedankt voor jullie bijdrage!

Trouwringen review Robert en Cristianne

Robert & Christianne

Ontzettend bedankt voor onze prachtige trouwringen en de hartelijke service!

Trouwringen review Kevin en Carmen

Kevin & Carmen

We waren op zoek naar speciale trouwringen. We hebben mooie en unieke trouwringen gevonden bij jullie, maar ook een leuke streek waar we regelmatig naar terugkeren!

Combineer het passen van jullie trouwringen met een bezoekje aan Heusden-Vesting!

Onze winkel is gevestigd in het leukste vestingstadje van Nederland: Heusden.
Heusden bruist: geniet van de mooie pandjes, gezellige terrasjes en unieke winkeltjes. Alles voor een romantisch dagje uit!

Lees verder over: