Klassieke gouden trouwringen

Klassieke-gouden-trouwringen

Klassieke gouden trouwringen

Klassieke gouden trouwringen zijn tijdloos

Geelgoud is het klassieke materiaal voor trouwringen. Hierbij wordt vaak gedacht aan standaard gladde gouden trouwringen. Niets is echter minder waar. Door te variëren in de breedte, de hoogte en de bolling kunnen klassieke trouwringen aangepast worden aan jullie eigen stijl. Ook in de afwerking is veel te kiezen. Bijvoorbeeld door het gebruik van diamant.  Zo wordt een klassieke gouden trouwring je eigen perfecte ring!

De variaties van klassieke gouden trouwringen:

-Kies je eigen vorm 

De vorm van een trouwring bepaalt voor een groot gedeelte de uitstraling van jullie trouwringen. Er zijn verschillende soorten “bollingen” . Van een “kegel” model tot een een hele strakke platte rechte ring. Het is goed om al deze modellen te passen. Op een plaatje kan een ring er fantastisch uitzien, maar als de ring eenmaal om de vinger zit dan kun je pas echt zien en voelen hoe een ring zit.

-Kies je eigen breedte
Het is belangrijk dat de breedte van de ring past bij je hand. Vaak wordt er voor mannen een iets bredere ring genomen dan voor vrouwen. Het model is dan hetzelfde, maar de breedte is anders. In onze winkel kunnen jullie alle breedtes passen. Zo kunnen jullie een goede keuze te maken.

Klassieke-gouden-trouwringen-aller-spanninga

-Kies je eigen kleur

Klassieke trouwringen zijn er in verschillende kleuren. De meest voorkomende kleuren zijn geelgoud, witgoud of roodgoud. Combinaties van deze kleuren zijn uiteraard ook mogelijk! Vind je partner nu een andere kleur mooi dan jijzelf? Geen probleem: we kunnen dezelfde ring in verschillende kleuren laten maken. Zo hebben jullie dezelfde ring met je eigen favoriete kleur.

-Kies zelf het goud gehalte

Gouden trouwringen kunnen gemaakt worden in verschillende gehaltes. Het gehalte geeft de hoeveelheid goud weer wat in trouwringen verwerkt zit. Puur goud is te zacht om te verwerken. Daarom zitten er toevoegingen bij (legeringen). Hoe meer goud, hoe duurder de ringen. In Nederland worden trouwringen meestal gemaakt in 14 karaat goud. Willen jullie minder of juist meer goud in de trouwringen dan is dit uiteraard mogelijk. We kunnen bijna alle trouwringen leveren in 8, 9, 14 en 18 karaat. Wil je graag weten hoe het precies zit met de verschillen? Lees dan het artikel hierover.

-Kies je eigen afwerking

Gouden trouwringen krijgen een hele andere uitstraling door te kiezen voor een andere afwerking.
Kies voor bijvoorbeeld:
-een glanzende uitstraling
-een matte uitstraling
-een combinatie van een glanzende of een matte uitstraling
-een ijsmattering
Als goudsmid kan Sylvester jullie alles vertellen over de verschillende mogelijkheden. Laat je hierover goed informeren. Niet iedere afwerking blijft lang zitten!

Wel of geen diamant:  je eigen keuze

Een diamantje in je trouwring geeft je ring een finishing touch. De mogelijkheden om je ring te laten sprankelen met een briljantje zijn eindeloos. In onze winkel kunnen we je meer dan 50 verschillende manieren laten zien waarop je een diamant in een trouwring kunt laten zetten. Wil je graag verder lezen over een diamant in je trouwring? Lees dan ons artikel hierover.

Een aantal voorbeelden van klassieke gouden trouwringen:
Willen jullie graag klassieke trouwringen komen passen?

Een afspraak maken is niet persé nodig, maar het heeft wel voordelen:
✓ We zorgen dat er een extra medewerker is
✓ Jullie hebben alle tijd om rustig trouwringen te passen

Maak hieronder jullie afspraak ⤵︎

Bekijk wat andere bruidsparen over ons zeggen:
Trouwringen review Marco en Annelinde

Marco & Annelinde

Er was direct de juiste gemoedelijke sfeer in de winkel. Wij zijn kundig geadviseerd bij de keuze voor onze trouwringen. Bedankt voor jullie bijdrage!

Trouwringen review Robert en Cristianne

Robert & Christianne

Ontzettend bedankt voor onze prachtige trouwringen en de hartelijke service!

Trouwringen review Kevin en Carmen

Kevin & Carmen

We waren op zoek naar speciale trouwringen. We hebben mooie en unieke trouwringen gevonden bij jullie, maar ook een leuke streek waar we regelmatig naar terugkeren!

Combineer het passen van jullie trouwringen met een bezoekje aan Heusden-Vesting!

Onze winkel is gevestigd in het leukste vestingstadje van Nederland: Heusden.
Heusden bruist: geniet van de mooie pandjes, gezellige terrasjes en unieke winkeltjes. Alles voor een romantisch dagje uit!

Lees verder over: