Gettmann trouwringen

Duo of Love trouwringen worden gemaakt door Gettmann

 

Gettmann trouwringen is een onderdeel van Gerstner trouwringen. De collectie van Duo of Love wordt gemaakt door Gettmann. Deze vakmensen maken prachtige ringen met de nieuwste technieken. Dit Duitse merk maakt ringen van een hoge kwaliteit, maar dan net iets lichter uitgevoerd. Dit merkt u terug in de prijs. Die is dan ook een stuk voordeliger. In onze winkel hebben we een mooie collectie samengesteld. U kunt kiezen uit geelgouden, witgouden, bicolor of roségouden trouwringen.

 

Herenring gratis? Bij ons altijd scherp geprijsd!

De Duo of Love collectie staat bekend om de aktie: herenring gratis tijdens een bepaalde periode. Wij kunnen u de trouwringen van Gettmann het hele jaar door aanbieden voor een zeer scherpe prijs!

 

Als trouwringenspecialist en goudsmid gaan wij graag nog een stapje verder. Heeft u mooie ringen gezien maar wilt u ze net even anders? Een andere kleur? Iets breder of juist smaller? Passen de ringen net niet binnen uw budget?Wij hebben bijna altijd de oplossing voor u! Als goudsmid hebben wij veel mogelijkheden om de ringen van uw keuze aan te passen.

Heeft u interesse in de trouwringencollectie van Gettmann? Loop vrijblijvend binnen. We geven u graag advies. Een gedeelte van onze collectie kunt u alvast bekijken op onze speciale trouwringen site: www.trouwringen-heusden.nl   

Willen jullie graag de Duo of Love collectie van Gettmann  komen bekijken? We nemen graag de tijd om jullie alles uit te leggen over deze mooie trouwringen!