Gerstner trouwringen

Met Gerstner trouwringen krijgen jullie ringen voor het leven!

 

Gerstner trouwringen worden gemaakt door één van de oudste en grootste fabrikant van trouwringen in Duitsland. Met veel passie en vakmanschap worden in dit familiebedrijf trouwringen vervaardigd van uitmuntende kwaliteit. Om deze hoge kwaliteit te kunnen waarborgen, worden alle legeringen van de ringen in eigen huis samengesteld en wordt er gewerkt met de nieuwste apparatuur. De combinatie van passie en vakmanschap legt al meer dan 150 jaar de basis om de perfecte ring voor jullie te maken.

 

Als trouwringenspecialist en goudsmid gaan wij graag nog een stapje verder. Heeft u mooie ringen gezien maar wilt u ze net even anders? Een andere kleur? Iets breder of juist smaller? Passen ze net niet binnen uw budget? Dit is bij ons allemaal mogelijk! Als goudsmid hebben wij (meestal) de mogelijkheid om de ringen zo aan te passen dat ze wel binnen uw budget passen. Heeft u interesse in de trouwringencollectie van Gerstner? Loop vrijblijvend binnen. We geven u graag advies. Een gedeelte van onze collectie kunt u alvast bekijken op onze speciale trouwringen site: www.trouwringen-heusden.nl   

Willen jullie graag de collectie van Gerstner trouwringen komen bekijken? We nemen graag de tijd om jullie alles uit te leggen over deze mooie trouwringen!