Sieraad laten maken

Kies uw eigen stijl: laat een sieraad maken door uw goudsmid.

Bent u op zoek naar een sieraad dat u nergens kunt vinden? Wilt u een persoonlijk sieraad laten maken voor een speciale gelegenheid? Wilt u een sieraad laten ontwerpen dat symbool staat voor uw herinnering aan een dierbaar iemand? Kom dan langs. Bespreek de mogelijkheden met uw goudsmid Sylvester Andriessen uit Heusden en laat een sieraad maken.

Samen met Sylvester gaat u om de tafel om uw sieraad te ontwerpen. Vervolgens wordt uw sieraad geheel naar uw wens gemaakt in ons eigen atelier. U kunt een mooi sieraad laten maken van nieuw goud of zilver. Ook is het mogelijk om van “oud goud” een nieuw sieraad te maken. Misschien heeft u nog wel sieraden van opa, oma of een dierbaar iemand in uw kast liggen. De stijl van de sieraden past niet bij u, maar de herinnering wilt u graag behouden. Er is heel veel mogelijk om een sieraad te laten maken.

We hebben een beperkt aantal voorbeelden van hoe u een sieraad kunt laten maken op deze site gezet. Goudsmid Sylvester Andriessen ontwerpt en vervaardigd al meer dan 30 jaar sieraden. Wilt u meer inspiratie? Kom dan langs en bespreek uw wensen.

Sieraad speciaal voor u gemaakt

Sieraad gemaakt van “oud goud”

Vingerafdruk sieraden

Assieraden

Veranderen trouwring

Gildeschilden