Acties van uw juwelier!

Trouwplannen? Altijd een zeer scherpe prijs!

Op zoek naar trouwringen?  Wij doen rechtstreeks zaken met onze leveranciers. Daardoor kunnen wij trouwringen van hoge kwaliteit leveren voor een zeer scherpe prijs! Bovendien kunnen wij als goudsmid trouwringen aanpassen zodat ze binnen uw budget vallen. Vooraf inspiratie opdoen? Bekijk dan onze speciale trouwringen website: www.trouwringen-heusden.nl 

Bij aankoop van een Movado horloge gratis een drie-gangen menu!

Nieuw in onze collectie: Movado horloges. Prachtig vormgegeven Zwitserse uurwerken. Dit moet natuurlijk gevierd worden! Wij houden niet alleen van mooie horloges, maar als echte bourgondiërs ook van lekker eten. Koopt u een Movado horloge, dan krijgt u van ons een drie-gangen-keuze menu (excl. drank) van ons cadeau bij restaurant In den verdwaalde koogel in Heusden-Vesting. Vraag naar de voorwaarden in onze winkel!

Voor de liefste mama!

Verras haar met een mooi cadeau! Grote keuze in zilveren en gouden sieraden. Vanaf € 10,-! 
Bekijk de speciale aanbiedingen of laat een collier maken vanaf € 49,- 

Zinzi folder

De Zinzi folder is uit.
Bekijk de nieuwste sieraden en zomeraanbiedingen!

Onze huiscollectie: mooie sieraden voor een leuke prijs!

We zijn altijd op zoek naar unieke sieraden voor een scherpe prijs. Mooie merkloze sieraden die wij inkopen in binnen- en buitenland. Dit varieert van een zilveren bedel tot een mooi collier. Loop eens binnen en vraag ernaar! 

Uw goud is geld waard!

Heeft u ergens achter in de kast of in een hoekje nog oude of versleten sieraden liggen die u niet meer draagt? Dan bent u bij Sylvester Andriessen aan het juiste adres. De goudprijs is nu hoog, profiteer ervan en lever uw oude goud nu in!
U kunt bij ons kiezen voor contante uitbetaling, een tegoedbon of u kunt voor de waarde van het oude goud een nieuw sieraad uitkiezen. Laat u liever een nieuw sieraad ontwerpen door goudsmid Sylvester Andriessen? Ook dat is vaak mogelijk. U kunt dan samen met Sylvester een uniek sieraad ontwerpen dat speciaal voor u gemaakt wordt.

De prijzen zijn afhankelijk van de goudkoers. Legitimatie verplicht!